FC Barcelona - Ademar Lleó: Tercera victòria consecutiva (38-24)

Els blaugranes superen amb facilitat un Ademar que no ha pogut aturar el potencial blaugrana. Karabatic ha estat el màxim golejador, amb set gols L’agressivitat en defensa dels catalans i l’exhibició dels porters han encaminat el partit des de l’inici

El Barça d'handbol ha sumat aquest dimarts la tercera victòria consecutiva a la Lliga Asobal després de superar l'Ademar de Lleó per 38-24. Els homes de Xavi Pascual han estat molt superiors al conjunt lleonès durant tot el partit i han controlat el joc en tot moment.

Destaca el 67% d'efectivitat de la porteria blaugrana en els llançaments de 7 metres. Saric, un dels jugadors més destacats d'aquest dimarts, n'ha aturat 2 de 2, i Sterbik, 2 de 4.

La defensa i Saric, providencials

Trio de gols blaugrana per començar. L’agressivitat inicial en defensa –amb recuperacions fàcils de pilota- i la bona mobilitat en atac han permès a Stranovsky (2 gols) i Gurbindo estrenar el marcador al Palau. L’avantatge dels catalans ha anat augmentant gràcies a l’eficàcia en atac de Karabatic i Stranovsky, ambdós amb quatre gols anotats a la primera meitat.

Un parcial de 8 a 1 a favor dels blaugranes ha trencat el partit i ha marcat una diferència de vuit gols entre ambdós equips (12-4). El Barça ha seguit sumant gràcies a les accions en atac de Sorhaindo i la gran actuació del porter Saric, providencial a la primera meitat (58% d’efectivitat). Amb +10 en el marcador, els FC Barcelona ha marxat al descans (18-8).

Bon treball conjunt en atac

El Barça ha començat la segona meitat ampliant el seu avantatge i s’ha col·locat 22-9. Tot i el parcial de 4-9 a favor del Reale Ademar (26-18), la diferència de potencial entre plantilles ha pesat en el marcador. El nou fitxatge del FC Barcelona, Nikola Karabatic, ha estat el màxim golejador del partit, amb set gols. Les quatre dianes de Rutenka, Juanín García, Sarmiento i Stranosky han fet evident un bon treball conjunt en atac dels de Xavi Pascual. Amb Sterbik a la porteria, els blaugranes han mantingut el domini del partit fins al final (38-24).