FC Barcelona - Aalborg: A quarts! (31-20)

Els blaugranes superen també els danesos en el partit de tornada i aconsegueixen el bitllet per a la següent ronda de la màxima competició europea Kiril Lazarov, autor de 6 gols, ha estat el màxim golejador del partit

El FC Barcelona d’handbol s’ha classificat aquest vespre pels quarts de final de la VELUX EHF Champions League després de derrotar a l’Aalborg per 31 a 20. Els blaugranes, que ja havien derrotat els danesos per 7 gols de diferència en el partit d’anada, no han deixat cap opció perquè el rival somiés en la remuntada. L’equip de Xavi Pascual han aconseguit que el Palau Blaugrana segueixi sent un fortí pels equips danesos, que han caigut derrotats en les dotze visites a la capital catalana.

Posen la directa

El Barça ha començat el partit amb la mentalitat d’aconseguir una nova victòria independentment de l’avantatge aconseguit a Dinamarca el cap de setmana passat. Dit i fet, el conjunt de Xavi Pascual ha sortit molt concentrat i només ha necessitat deu minuts per obrir la primera escletxa important al marcador (7-3, min 9) que ha obligat a l’entrenador de l’equip danès a demanar temps mort.

Liderats per la figura de Kiril Lazarov, autor de 4 gols en el primer tram de partit, els blaugranes han arribat a tenir una màxima diferència de 5 gols (10-5, min16). L’Aalborg ha reaccionat, un parcial de 0-3 ha tornat a posar el danesos al partit, però els gols de Noddesbo i les aturades de Saric han permès al Barça marxar al descans, tornar a recuperar la màxima diferència de  5 gols d’avantatge (16-11) i deixar l’eliminatòria encarrilada.

Fan gaudir al Palau

A la represa, més superioritat blaugrana. Parcial de 4-0 només sortir de vestidors (20-11, min 35) i el bitllet de quarts a la butxaca. El segon temps ha servit perquè el tècnic, Xavi Pascual dosifiqués els esforços dels seus jugadors per afrontar el tram decisiu d’aquesta competició amb les màximes garanties possibles. Un dels jugadors que ha pogut gaudir de minuts ha estat el porter Robin que ha entrat a l’equador de la segona meitat, mentre Saric marxava a la banqueta enmig d’una sonora ovació.

Malgrat la diferència al marcador, els jugadors blaugranes no s’han relaxat i els 2.514 aficionats que han estat presents al Palau Blaugrana han gaudit d’allò més. A la recta final del partit, l’encert de Robin sota pals ha donat al Barça una màxima avantatge de 12 gols (30-18, min 26). Al final, triomf blaugrana per 31-20 i l’equip de Xavi Pascual aconsegueix el pas als quarts de final per la porta gran.

Rematar la lliga al Palau

La victòria del Naturhouse La Rioja a la pista del Juanfersa Grupo Fegar de Gijón per 26 a 27 ha fet que la celebració del títol de lliga s’ajorni, com a mínim, fins a la pròxima jornada. L’equip de Xavi Pascual té tots els números d’aconseguir el títol de lliga de forma matemàtica el proper divendres 11 d’abril, contra el Balonmano Aragón al Palau Blaugrana.