Europa marca la setmana del Barça d’handbol

Europa marca la setmana del Barça d’handbol

El sorteig de quarts de final de la VELUX EHF Champions League i la convocatòria per seleccions, eixos d’atenció de l’handbol blaugrana

Dimarts a les 12.15 h l’handbol blaugrana estarà atent per saber quin és el seu rival a quarts de la Champions. Els blaugranes viuran al Palau Blaugrana el desenvolupament del sorteig que tindrà lloc a Viena. Però no hi seran tots els jugadors, ja que alguns estan amb les seleccions per disputar diversos partits.

Quin serà el rival a quarts?

El Flensburg d’Alemanya, el Metalurg de Macedònia, el PSG de França i el guanyador de l’eliminatòria entre el Kielce i el Rhein Neckar Lowen, que juguen dilluns a la nit el partit de tornada amb un avantatge dels polonesos de quatre gols, serien els possibles rivals dels blaugranes a l’eliminatòria que dóna pas a la Final a Quatre de Colònia.

El Flensburg va superar el Celje a vuitens; el PSG es va desfer del Gorenje Velenje, i el Metalurg va eliminar el KIF Kolding danès. L’anada de l’eliminatòria de quarts seria fora del Palau entre els dies 16 i 20 d’abril i la tornada al Palau Blaugrana serà entre el 23 i el 27 del mateix mes.

Dels vuit equips que s’han classificat per als quarts, cal destacar que els quatre equips que formaven el Grup C -el Barça, el PSG, el Metalurg i el Vardar-, grup del qual el Barça d’handbol va finalitzar primer, són equips de quarts de final de la VELUX EHF Champions League.

Setmana de seleccions

Aquesta setmana la competició estatal i l’europea s’aturen per donar pas a les seleccions. Diversos compromisos de caràcter preparatori fan que Xavi Pascual no pugui disposar de diversos jugadors.

Sorhaindo i Karabatic marxen amb França per jugar una nova edició de la Golden League. Stranovsky ha viatjat a Eslovàquia malgrat les molèsties que té a l’adductor de la cama dreta, i Viran Morros i Siarhei Rutenka disputaran partits amistosos.

Jesper Noddesbo també serà fora aquesta setmana per partits de seleccions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut