fcb.portal.reset.password
El trofeu de la Super Globe

El trofeu de la Super Globe

Un cop finalitzades gairebé totes les competicions de l’handbol en l’àmbit mundial, el FC Barcelona va coneixent quins seran els seus rivals a la Super Globe, que tindrà lloc a Doha (Qatar) entre els dies 7 i 8 de setembre i fins al 13 i 14 del mateix mes. Alguns equips repeteixen i altres són nous en una competició en què els de Pascual cerquen revalidar el títol.

Els europeus

El FC Barcelona, en qualitat de campió de la Super Globe 2013, i l’SG Flensburg-Handewitt, com a campió de la VELUX EHF Champions League 2014, seran els representants europeus a Doha.

Els blaugranes viuen la seva segona participació a la història de la competició i els alemanys del Nord la disputaran per primera vegada.

Seguint l’estructura d’edicions anteriors, catalans i alemanys jugarien en grups diferents i, per tant, només es podrien trobar en semifinals o final, en cas de classificació.

Taubauté repeteix, i nou campió d’Àfrica

El Taubaté brasiler tornarà a Doha per disputar la Super Globe. A l’última edició van finalitzar en sisè lloc, i al grup van perdre davant el FC Barcelona per 18 a 32.

L’Esperance de Tunísia serà el representant africà, en superar per 21 a 20 l’Al-Ahly Haly d’Egipte a la Champions africana. L'Esperance substitueix, com a representant africà a la Super Globe 2014, els seus compatriotes de l’Etoile Sportive du Sahel, que la van jugar l’any passat.

Repeteix El Jaish i esperant Oceania

El Jaish de Qatar serà el representant d’Àsia. Els qatarians ja van demostrar el seu nivell a l’última edició de la Super Globe, ja que van finalitzar en tercer lloc per darrere del Barça i l’Hamburg. També l’Al-Saad de Qatar hi participarà, en qualitat d’amfitrió de la competició.

Només falta saber quin és l’equip d’Oceania que competirà a Doha i quina serà la Wild-Card que l’IHF atorgarà a un equip de Qatar per completar els vuit equips que jugaran la Super Globe 2014.

Els grups

Grup A
- Flensburg
- El Jaish
- Taubauté
- Equip convidat

Grup B
- FC Barcelona
- Esperance
- Al-Saad
- Representant d'Oceania

Els dos primers de cada grup, creuats, jugaran les semifinals que donen accés a la final de la competició. Els classificats en tercer i quart lloc de cada grup jugaran per establir la classificació del 5è al 8è.

Tornar a dalt