Els possibles rivals del Barça d’handbol a Colònia

Els possibles rivals del Barça d’handbol a Colònia

Dimarts a les 11.30 h tindrà lloc el sorteig de les semifinals de la Final a Quatre de la VELUX EHF Champions League

Després de l’increïble partit al Palau Blaugrana, on els blaugranes van assolir la classificació per a la Final a Quatre de Colònia, la Champions d’handbol i el Barça segueixen el camí cap a Colònia. Dimarts els homes de Xavi Pascual coneixeran qui serà el seu rival a semifinals. L’MKB-MVM Veszprém, l’SG Flensburg-Handewitt i el THW Kiel són els possibles rivals.

Un equip blaugrana

L’MKB-MVM Veszprém arriba a la F4 després d’haver estat líder del Grup A, superar als vuitens el Wisla Plock i deixar enrere als quarts el PSG Handball.

Els hongaresos tenen com entrenador Antonio Carlos Ortega, exjugador blaugrana de l’època del Dream Team, i ara màxim responsable de la primera participació del Veszprém en una Final a Quatre.

L’excapità blaugrana Laszlo Nagy comanda l’equip d’Ortega a la pista i un blaugrana del planter com Cristian Ugalde completa la nòmina d’exblaugranes al Veszprém.

Un clàssic a Europa

El THW Kiel obté el seu pas a la Final a Quatre en guanyar a quarts l’RK Metalurg. Anteriorment havia superat als vuitens l’HC Motor Zaporozhye i havia finalitzat en primer lloc del Grup B.

El partit entre el Barça i el Kiel han esdevingut un dels clàssics en l’handbol europeu de les darreres dècades i la igualtat és màxima: 9 triomfs blaugrana, un empat i 9 triomfs alemanys.

De la mà d’Alfred Gislasson, únic entrenador que ha guanyat la Champions amb dos equips diferents com el Magdeburg i el Kiel, els nord-alemanys presenten un equip amb figures tan destacades com Jicha, Palmarsson, Vujin i Sigurdsson, entre d’altres.

Primera Final a Quatre

L’SG Flensburg-Handewitt s’ha classificat per primera vegada per a una Final a Quatre. Els gols marcats en camp contrari, com en el cas del Barça d’handbol, van permetre al Flensburg superar el Vardar a quarts de final i ser a Colònia.

Tres vegades s’han enfrontat el Barça i l’SG Flensburg a competició europea amb dos triomfs blaugrana i un triomf alemany.

Els alemanys són una combinació de jugadors danesos, suecs i alemanys. Destaca l’exporter blaugrana Mattias Andersson, l’extrem Eggert o el pivot danès Knudsen.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut