Els millors registres del FC Barcelona d’handbol 2013/14

Els millors registres del FC Barcelona d’handbol 2013/14

Repassem quines han estat les dades estadístiques més destacades de l’actual temporada del FC Barcelona d’handbol

Els 43 partits oficials que el Barça d’handbol ha jugat aquesta temporada donen per a molt pel que fa a dades. En aquest article repassarem quines han estat les més destacades i significatives dels blaugranes.

Les millors dades a l’Asobal

Els blaugranes han aconseguit 21 triomfs en 21 partits disputats amb una mitjana de 37,43 gols a favor i 23,1 en contra.

La millor anotació del Barça d’handbol 2013/14 a la Lliga Asobal han estat els 45 gols que va marcar a la pista de Gijón a la jornada 12. La millor defensa dels blaugranes han estat el 16 gols rebuts al Palau en la jornada 15 davant el Naturhouse.

De 24 gols ha estat la diferència més gran que ha obtingut a la Lliga Asobal 2013/14 l’handbol blaugrana. Ho ha fet dues vegades a la pista del Villa de Aranda i en l’esmentat partit a Gijón.

Les dades a Europa

Els homes de Xavi Pascual van finalitzar en primer lloc del Grup C de Champions, amb vuit triomfs, un empat i una derrota i ara esperen l’eliminatòria de vuitens de final davant l’Aalborg Handball.

La mitjana golejadora dels blaugranes a Europa és de 34,8 gols per partit, la millor de tots els equips que han disputat l’actual edició de la VELUX EHF Champions League. Defensivament els blaugranes són la quarta millor defensa de la competició, amb 25,6 gols rebuts per partit.

La millor anotació blaugrana a la Champions 13/14 van ser els 45 gols marcats davant el Wacker Thun, que a la vegada és la millor d’aquesta temporada en el conjunt de Champions. La millor defensa blaugrana 2013/14 a Europa van ser els 17 gols rebuts davant el Metalurg al Palau Blaugrana.

Els 19 gols de diferència, 45-26, davant el Wacker Thun ha estat la diferència golejadora més gran dels blaugranes a la Champions 2013/14.

Els millors golejadors en un partit

A la Lliga Asobal, Jesper Noddesbo i Kiril Lazarov són els jugadors del Barça d’handbol que més gols han marcat en un sol partit de Lliga. Deu gols va marcar el pivot danès a la pista del Guadalajara i deu també en va marcar el lateral macedoni al Palau davant el BM Granollers.

A Europa, el rècord de gols en un partit durant la temporada 2013/14 són també deu gols i els va fer el capità blaugrana Víctor Tomás davant el PSG Handball en el partit disputat a Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut