El sector infantil d’handbol, a la Ciutat Esportiva

El sector infantil d’handbol, a la Ciutat Esportiva

Aquest cap de setmana l’equip infantil del FC Barcelona d’handbol es jugarà el pas al campionat estatal al pavelló de la Ciutat Esportiva

Els reptes continuen a l’handbol formatiu blaugrana. Si el Barça B ha estat campió de Lliga; el Juvenil, campió de Catalunya i d’Espanya, i el Cadet A va assolir la classificació per al campionat estatal el cap de setmana passat, ara és el torn dels més petits de la base per classificar-se per al campionat estatal.

Lligueta de Quatre

En format de Lligueta de Quatre es jugarà l’Infantil del Barça d’handbol el pas al Campionat d’Espanya. Divendres a les 18.30 h a la Ciutat Esportiva jugaran davant l’Handbol Mata de Jonc.

Dissabte el BM Elx serà el rival dels joves blaugrana, a les 12.30 h, i diumenge a les 11.30 el Dominicos serà l’oponent de l’Infantil, que cercarà el primer lloc del grup per arribar a la fase final.

El Cadet A, classificat

El cap de setmana passat l’equip Cadet A va certificar el seu pas al Campionat d’Espanya. En el sector disputat a Conca, els blaugranes van superar el Port Sagunt per 22 a 37, el Conca per 21 a 35 i el Cajasur Còrdova per 25 a 38.

Els cadets blaugrana jugaran la fase final de la competició del 28 de maig a l’1 de juny a Lleó davant el Lleó, l’Agustinos i el San Sebastián de los Reyes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut