El PSG Handball, una selecció europea d’handbol

El PSG Handball, una selecció europea d’handbol

El rival de dissabte del Barça d’handbol és una de les plantilles més potents d’Europa i una de les més representades a l’últim Europeu

Tretze dels jugadors del PSG, el proper rival de FC Barcelona d’handbol a la VELUX EHF Champions League, van disputar l’Europeu d’handbol. El PSG i el Kielce van ser els clubs més representats, fet que demostra el potencial de l’equip francès.

El poder del campió

França, amb els blaugranes Karabatic i Sorhaindo a les seves files, es va proclamar campiona d’Europa de seleccions. Als blaugranes els acompanyaven tres jugadors del PSG.

Abalo, Narcisse i Honrubia van ser companys a Dinamarca, seu de l’Europeu, de Karabatic i Sorhaindo, i van portar la seva selecció a dalt de tot del podi. Dissabte a les 16.15 h i al Palau Blaugrana serà una altra història.

Entre els companys dels cinc jugadors del Barça d’handbol que van assolir el bronze -Viran, Tomás, Entrerríos, Gurbindo i Sarmiento- hi ha dos jugadors del PSG, Antonio García i l’exblaugrana José Manuel Sierra.

Els dos millors jugadors del món

Dos jugadors del PSG van rebre, anys enrere, el títol de millor jugador del món d’handbol. L’exblaugrana Mikkel Hansen, ara a les files franceses, va rebre el guardó l’any 2011 i el seu company Daniel Narcisse, l’any 2012.

A més, la base de la selecció croata, quarta classificada a l’Europeu, vesteix els colors del PSG Handball. L’exblaugrana Igor Vori, el pivot Jakov Gojun i el primera línia Marko Kopljar, el màxim golejador del PSG a la Champions, són tres jugadors bàsics d’una de les millors seleccions d’Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut