El penúltim pas del Barça d’handbol cap a la glòria

El penúltim pas del Barça d’handbol cap a la glòria

L’SG Flensburg-Handewitt alemany, darrer obstacle per ser a la final de la VELUX EHF FINAL FOUR

Dissabte a les 18 hores i en directe per TV3 i Teledeporte, el FC Barcelona d’handbol buscarà el pas a la final de diumenge. Al davant, els homes entrenats per Xavi Pascual tindran un dels equips que ha practicat un millor handbol aquesta temporada, el SG Flensburg-Handewitt, i que presenta les seves credencials a la Final Four.

Primer objectiu a assolir

Arribar a la Final Four de Colònia era un dels objectius que tenia marcats el Barça d’handbol. Un cop a Colònia, els blaugranes redimensionen les seves expectatives i cerquen un nou primer objectiu, que no és altre que classificar-se per a la Final.

Els blaugranes, que arriben amb els 16 jugadors habituals en les convocatòries europees, hauran de fer front a un rival d’altíssima qualitat, el Flensburg, i a un ambient al Lanxess Arena favorable als alemanys.

Els tècnics del FC Barcelona fa dies que treballen en aquest partit. Han disseccionat el joc ofensiu i defensiu dels alemanys i les seves possibles debilitats. A més del treball tàctic, en un competició com la VELUX EHF FINAL FOUR l’esperit i la confiança són factors a tenir presents. Uns factors que poden ser clau per arribar a disputar la final de diumenge.

L’esperit que l’equip va mostrar en la remuntada davant el Rhein Neckar Löwen demostra que Pascual i els seus homes tenen la confiança i les ganes per fer el penúltim pas cap a la novena Champions d’handbol.

Un gran equip d’handbol

El SG Flensburg-Handewitt disputa per primera vegada la VELUX EHF FINAL FOUR. Els alemanys van eliminar a quarts els macedonis de Vardar, i ho van fer amb una excel·lent consistència com a equip.

Pascual, sempre que ha valorat els alemanys, ha destacat la fortalesa de la defensa del Flensburg, el treball a la porteria i la capacitat de creació en el seu joc ofensiu a més de la intel·ligència, des de la banqueta, de Vranjes.

Anders Eggert, extrem danès del Flensburg, és el seu referent ofensiu i el màxim golejador dels alemanys a Europa, amb 65 gols. Mattias Andersson, que va ser porter del FC Barcelona part de la temporada 2000/01, és un baluard a la porteria dels del nord d’Alemanya.

Un talent natural per a l’handbol és el que té el veterà pivot danès Michael Knudsen per jugar a prop de la línia. Amb ells i altres jugadors Vranjes ha fet un bloc homogeni que, sense la pressió de ser favorit i jugant a ‘casa’, té molt a dir en aquesta semifinal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut