El juvenil del Barça d’handbol, campió a Sabadell

El Barça d’handbol guanya la 1a edició del torneig de Festa Major de Sabadell en categoria juvenil

L’handbol formatiu blaugrana ja treballa amb vista a la temporada 2013/14 i l’equip juvenil ja ha disputat els primers partits. Va ser durant el cap de setmana passat, en què els joves entrenats per Llorenç Rueda van disputar el Torneig organitzat per l’OAR Gràcia.

Triomf davant el BM Granollers

Els nois de l'equip juvenil van guanyar dissabte la semifinal a l'equip local de l'OAR Gràcia per 18 a 39 en un partit típic de pretemporada amb força errades per ambdues bandes, però jugat amb molt bona intensitat per part dels jugadors blaugrana.

Diumenge es va disputar la final contra l'actual campió d'Espanya, el BM Granollers. L'inici del matx va ser fluix per part dels blaugranes, que fins a la meitat de la primera part anaven a remolc en el marcador. A partir d'aquest moment, però, l'equip va posar més intensitat a la defensa i a la sortida del contraatac i es va poder anar distanciant en el marcador amb rendes d'entre quatre i cinc gols fins al final del partit.

Cal destacar la participació de tots els jugadors de l'equip durant el torneig, els quals es van anar repartint els minuts en tots dos partits. L'única baixa de l'equip va ser la de l'Aleix Gómez, que s'està recuperant d'una petita lesió al braç.