fcb.portal.reset.password

Els blaugranes van jugar el primer torneig Festa Major de Sabadell, en categoria Juvenil/FOTO:OAR Gràcia

L’handbol formatiu blaugrana ja treballa amb vista a la temporada 2013/14 i l’equip juvenil ja ha disputat els primers partits. Va ser durant el cap de setmana passat, en què els joves entrenats per Llorenç Rueda van disputar el Torneig organitzat per l’OAR Gràcia.

Triomf davant el BM Granollers

Els nois de l'equip juvenil van guanyar dissabte la semifinal a l'equip local de l'OAR Gràcia per 18 a 39 en un partit típic de pretemporada amb força errades per ambdues bandes, però jugat amb molt bona intensitat per part dels jugadors blaugrana.

Diumenge es va disputar la final contra l'actual campió d'Espanya, el BM Granollers. L'inici del matx va ser fluix per part dels blaugranes, que fins a la meitat de la primera part anaven a remolc en el marcador. A partir d'aquest moment, però, l'equip va posar més intensitat a la defensa i a la sortida del contraatac i es va poder anar distanciant en el marcador amb rendes d'entre quatre i cinc gols fins al final del partit.

Cal destacar la participació de tots els jugadors de l'equip durant el torneig, els quals es van anar repartint els minuts en tots dos partits. L'única baixa de l'equip va ser la de l'Aleix Gómez, que s'està recuperant d'una petita lesió al braç.

Joao Pedro Da Silva, nou jugador del FC Barcelona B

El central brasiler de 19 anys Joao Pedro Da Silva ja és oficialment jugador del filial blaugrana. Da Silva es va incorporar als entrenaments del segon equip en finalitzar la seva participació en el Mundial d’Hongria i un cop s’ha completat el procediment administratiu ja és jugador del segon equip blaugrana.

Tornar a dalt