El FC Barcelona d’handbol espera rivals a Europa

El FC Barcelona d’handbol espera rivals a Europa

Encara resten per definir dos dels rivals del Barça d’handbol a la primera fase de la VELUX EHF Champions League

Malgrat que els blaugranes ja coneixen el gruix de rivals que formaran part del Grup C de la primera fase de la Champions d’handbol, encara queden dues places per completar, que sortiran de la fase prèvia de la competició.

Metalurg o Pick Szeged

El Metalurg de Macedònia i el Pick Szeged hongarès disputaran una eliminatòria d’anada i tornada per decidir quin dels dos s’incorpora al grup del Barça de Champions.

L’anada serà a Skopje, entre el 28 i 29 d’agost, i la tornada a Szeged, entre el 30 d’agost i l’1 de setembre.

El Barça d’handbol ha jugat dues vegades la Champions d’handbol davant el Metalurg, amb dos triomfs blaugrana, Contra el Pick Szeged, el Barça d’handbol ha jugat 14 vegades a Europa, amb 11 triomfs blaugrana i 3 triomfs hongaresos.

Una Final a Quatre per al darrer rival

En format Final a Quatre es decidirà el darrer equip que entrarà en el grup C de Champions. El Dinamo de Minsk, amb l’exblaugrana Mikel Aguirrezabalaga, l’AEK Atenes, el Tatran Presov d’Eslovàquia i el Besiktas turc lluitaran per una plaça a la màxima competició de l’handbol europeu.

El 31 d’agost Minsk i Atenes jugaran la primera semifinal i Presov i Besiktas la segona. Els guanyadors disputaran la final que donarà accés a la plaça de Champions

Els que ja hi són

El potent PSG, amb una de les plantilles més àmplies d’Europa, el campió suís, el Wacker Thurn i el campió de Macedònia, el Vardar Skopje.

Els blaugranes començaran el seu camí europeu 2013/14 a la pista del Vardar i a la segona jornada serà el Wacker Thurn qui visiti el Palau, entre els dies 25 i 29 de setembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut