El FC Barcelona B d’handbol 2013/14

El FC Barcelona B d’handbol 2013/14

El segon equip de l’handbol blaugrana ja té pràcticament definida la plantilla i coneix el calendari de competició per a la nova temporada

L’equip filial del FC Barcelona, entrenat per Toni Gerona i amb Pep Mesas d’ajudant, jugarà la quarta temporada consecutiva a la Divisió d’Honor Plata, segona categoria de l’handbol estatal

Porteria, pivots i extrems

A la porteria treballaran tres joves porters que ja hi eren la temporada anterior. Ignasi Admella, Nacho Biosca i Fran Revuelta defensa el marc blaugrana a la Divisió d’Honor Plata.

Al pivot el brasiler Johnny Medina, sisè al darrer mundial júnior, i el català Adrià Figueras, màxim golejador de l’equip els dos darrers anys, jugaran a la línia de 6 metres.

Als extrems hi seran el mundialista júnior Víctor Sáez i Gullem Lozano, acompanyat de dos joves que ja han debutat al primer equip com Beto Miralles i David Balaguer.

Centrals i laterals

Al central seguirà Víctor Montoya a l’espera de concretar un darrer jugador en aquesta posició. En el lateral esquerre el txec Mihal Kasal estarà acompanyat del subcampió del món, Joan Amigó, i de Pol Vilaplana.

En lateral dret Oriol Rey i la incorporació de l’alemany de 18 anys, Florian Baumgartner del Rhein Neckar Lowen, completen un equip que tornarà a lluitar pels llocs capdavanters de la segona categoria de l’handbol estatal.

Podeu consultar aquí el calendari del FC Barcelona B 2013/14

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut