El Dinamo Minsk i el Metalurg Skopje completen el grup de Champions del Barça d’handbol

El Dinamo Minsk i el Metalurg Skopje completen el grup de Champions del Barça d’handbol

Bielorussos i macedonis es classifiquen a la fase prèvia i seran rivals del FC Barcelona d’handbol al Grup C de Champions

El Barça d’handbol ja coneix quins seran els rivals que tindrà a la primera fase de la VELUX EHF Champions League. Si el PSG, el Vardar i el Wacker Thurn ja estaven classificats, ara s’hi han afegit el Dinamo Minsk i el Metalurg Skopje.

Vells coneguts

El Dinamo Minsk ha arribat al Grup C de la Champions 13/14 després de superar l’AEK i el Tatran Presov a la fase prèvia. I ho ha fet amb l’exblaugrana Mikel Aguirrezabalaga i Dzanis Rutenka, germà del blaugrana Siarhei Rutenka, a les seves files.

Els partits d’aquesta temporada amb el Dinamo Minsk no seran els primers entre ambdós equips. La temporada passada catalans i bielorussos ja es van veure les cares amb dos triomfs per 25 a 24 i per 28 a 30 per als homes de Pascual.

Dues visites a Macedònia

El Metalurg Skopje va superar el Pick Szeged a l’eliminatòria que donava accés a la Champions. Casualment aquesta temporada el Barça d’handbol jugarà al Grup C davant els dos equips de Skopje: el Metalurg i el Vardar.

El Barça d’handbol ha jugat sis vegades a la seva història davant d’equips macedonis a la Champions, amb sis triomfs dels blaugranes.

Un grup de nivell

A les incorporacions del Metalurg i el Dinamo Minsk cal afegir-hi els equips que estaven classificats.El París Saint-Germain, amb un equip de luxe, es presenta com el gran rival dels blaugranes per assolir el primer lloc del grup. Per la seva banda, el Wacker Thurn suís ha estat capaç de desbancar el Kadetten Schaffhausen a la lliga de Suïssa.

El calendari complet de la VELUX EHF Champions League

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut