El campió de la Final a Quatre, rival del Barça a la primera fase

El campió de la Final a Quatre, rival del Barça a la primera fase

Els blaugranes han quedat enquadrats al grup B L’actual campió, el Flensburg, serà un dels rivals

Divendres a la tarda l’EHF ha sortejat els rivals de la VELUX Champions 2014/15, i el FC Barcelona ha quedat enquadrat al grup B. Els rivals dels blaugranes a la primera fase de la màxima competició europea de clubs seran el KIF Kolding danès, l’Alingsas HK suec, l’Orlen Wisla Plock polonès, l’actual campió de la Final a Quatre, el SG Flensburg-Handewitt alemany, i un rival que sortirà de la fase prèvia. Aquesta la disputaran l’HCM Constanta romanès, l’Initia Hasselt belga, els noruecs del Haslum HK i els turcs del Besitkas. Aquesta fase es jugarà a Istanbul.

La valoració de Xavi Pascual

Xavi Pascual, tècnic del Barça, ha comentat que “tots els equips que hi ha a la Champions són potents i els grups tenen equips amb molt potencial”. “Ens ha caigut el campió d’Europa, que també tindrem a la Super Globe, el tenim en el grup. Ens ha caigut el Kolding, que també l’any passat va fer una gran Champions”, ha afirmat el preparador culer, que no vol refiar-se de cap dels possibles rivals. “Són uns grups en els quals ara mateix pensar què pot passar després de quatre o cinc mesos és difícil, però sí que és veritat que ens obligarà a tenir les orelles aixecades. Tindrem alguns jugadors que han estat aquí en d’altres equips, com els polonesos”.

El suport del Palau

L’entrenador culer ha volgut destacar el nivell dels equips del grup. “És difícil que en un sorteig d’aquest nivell de Champions, amb els rivals que vénen, hi hagi rivals senzills. Sempre són rivals que atrauen gent. L’any passat vam tenir molt bones entrades, la gent ens va recolzar molt a la Champions i sabem que aquest any, quan vinguin els danesos, és un equip a tenir en compte; quan vinguin els alemanys, també; els polonesos... La veritat és que és un grup en què serà complicat poder classificar-se primer, però bé, això serà el que intentarem. Necessitarem que la gent a casa ens ajudi com sempre”, ha recalcat Pascual.

El calendari

Els blaugranes començaran la competició a terres sueques l’últim cap de setmana del mes de setembre. En el darrer partit de la primera volta visitaran la pista dels actuals campions de la VELUX Champions League 2014/15, el Flensburg-Handewitt. En el primer partit de la segona volta els botxins dels catalans vindran al Palau Blaugrana. Els culers tancaran aquesta primera fase contra el guanyador de la fase prèvia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut