El Camp Nou felicita els campions de la Superglobe i la Supercopa Asobal

El Camp Nou felicita els campions de la Superglobe i la Supercopa Asobal

L’equip d’handbol del FC Barcelona ha saltat a la gespa del Camp Nou a la mitja part del partit contra el Sevilla per rebre l’homenatge dels aficionats

Jornada d’homenatges per a l’equip d’handbol del FC Barcelona. Els jugadors dirigits per Xavi Pascual han rebut l’ovació dels 76.765 espectadors que aquest vespre omplien el Camp Nou. Durant la mitja part els blaugranes han ofert a l’afició els títols de la Superglobe i la Supercopa Asobal, aconseguits aquestes últimes setmanes. Ha estat un moment molt especial, sobretot per a les noves incorporacions -Lazarov, Karabatic i Saubich-, que han viscut el seu primer reconeixement per part del públic de l’Estadi. I com ja és habitual, molts dels jugadors han aprofitat per sortit acompanyats dels seus fills.

Primer, al Palau

La jornada ha començat al Palau Blaugrana, on aquesta tarda el Barça d’handbol ha debutat a la Lliga Asobal amb una victòria contundent davant el BM Ciudad Encantada (41-21). Abans de començar el partit l’equip ha saltat a la pista amb els trofeus de la Superglobe i la Supercopa, on també han rebut els aplaudiments dels 2.470 espectadors que estaven a les grades. Precisament durant la prèvia del partit d’handbol tots aquells que ho han volgut s’han pogut fotografiar amb els dos títols, exposats en una dels accessos del Palau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut