El Cadet A, campió d’Espanya a Lleó

El Cadet A, campió d’Espanya a Lleó

Els joves blaugrana es van imposar al BM Granollers a la final i se sumen al Barça B i al Juvenil, en aconseguir el màxim títol de la seva categoria

Si el Barça B va aconseguir el títol de la Divisió d’Honor Plata, l’equip juvenil va assolir el campionat estatal i ara ha estat el torn del Cadet A, que es va proclamar campió d’Espanya a Lleó en superar a la final per 26 a 25 el BM Granollers.

Camí ben fet

Els joves blaugrana entrenats per Andrei Txepkin i Ruben Piñol van caure a la final del Campionat de Catalunya per 31 a 26 davant el BM Granollers, equip que els va superar a la final de la Minicopa a Pamplona.

Però els joves blaugrana van aprendre d’aquelles derrotes. En l’estatal van superar el Lleó, van caure amb el Sant Agustí i van guanyar el San Sebastián de Los Reyes, i així van passar a semifinals.

A semifinals van superar el Maristas Málaga per 25 a 33 i el BM Granollers esperava a la final.

Campions estatals

S’esperava un duel igualat entre els dos equips catalans a Lleó. La final del Campionat d’Espanya era el colofó a la temporada dels dos cadets dels equips catalans de l’Asobal.

En un partit igualat, els blaugranes entrenats per Txepkin i Piñol van saber mantenir la calma, assolir un avantatge en el transcurs de la segona part i van aguantar l’escomesa final dels del Vallès per assolir el títol.

Hora de l’Infantil

L’equip infantil blaugrana juga aquesta setmana el Campionat d’Espanya de la categoria. Els més petits de l’handbol formatiu blaugrana juguen a la Roca del Vallès la darrera fase de l’estatal.

El Cajamar Urcl Almeria, dimecres a les 17.15 h, el San Sebastián de Los Reyes, dijous a les 20.45 h, i el BM Granollers, divendres a les 20.45 h, seran els rivals amb vista a aconseguir el pas a les semifinals de dissabte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut