El Barça d’handbol jugarà les semifinals de la Supercopa de Catalunya davant l’Handbol Bordils

El Barça d’handbol jugarà les semifinals de la Supercopa de Catalunya davant l’Handbol Bordils

L’equip gironí serà el primer rival oficial per al Barça d’handbol 2013/2014 El Bordils arriba a les semifinals com a campió de la Copa Catalana Sènior Masculina “Gonzalo Usero”

El Barça d’handbol 2013/2014 ja té data per al primer partit oficial de la temporada. El 15 d’agost, a les 20.00 hores, els blaugranes i l’Handbol Bordils es jugaran el passi a la final de la Supercopa de Catalunya. El partit es jugarà al Pavelló Municipal Verd-i-blanc, a terres gironines.

Reedició de les semifinals 2012/2013

Aquesta semifinal suposarà la reedició del partit que ja van disputar l’any passat ambdós conjunts. En aquella ocasió, l’equip de Xavi Pascual es va desfer amb facilitat (23-43) del campió de la Copa Catalana.

El partit servirà per veure en acció els nous fitxatges del conjunt blaugrana. Nikola Karabatic i Kiril Lazarov tindran l’opció de disputar el primer títol amb els colors blaugrana a la samarreta.

Esplugues-Granollers, l’altra semifinal

La segona semifinal la disputaran l’altre equip català de l’Asobal, el BM. Granollers, contra l’Handbol Esplugues, l’últim conjunt que s’ha guanyat el dret de disputar la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut