El Barça d’handbol ja sap com guanyar el PSG

Els homes de Xavi Pascual ja van demostrar com vèncer un dels equips cridats a estar a la Final a Quatre de la VELUX EHF Champions League

El partit de la primera volta a París va ser a la quarta jornada de la competició. Els blaugranes havien guanyat els dos partits a casa i havien empatat a 29, a la primera jornada, a la pista del Vardar de Skopje. El matx contra el PSG Handball es presentava com una revàlida per calibrar l’estat de forma blaugrana, la qual van superar amb excel·lència.

Primera part igualada

Malgrat que els blaugranes van atacar amb ordre i criteri, a l’inici del partit, la porteria del PSG va resultar clau en els primers minuts del partit. Un 5 a 1 en el marcador va fer a Pascual demanar temps mort i després d’animar els seus jugadors i donar les instruccions precises, el partit es va anar igualant.

Amb la contribució ofensiva de Tomás, Karabatic i Lazarov els blaugranes van anar escurçant diferències. Per part del PSG, Melic des dels 7 m i Abalo al contraatac mantenien els francesos en el partit. Un partit que arribava al descans amb empat a 17.

Defensa i joc d’equip

Rebre cinc gols en 15 min per part d’un equip com el PSG Handball és un gran mèrit, mèrit desenvolupat per la defensa del Barça d’handbol en els primers 15 min de la segona part, del partit d’anada.

Cal destacar l’efectivitat ofensiva de Siarhei Rutenka, amb 8 gols, i a la porteria la feina desenvolupada per Saric.

Les claus generals del triomf blaugrana a la pista del PSG, per 29 a 33, van ser la defensa i la capacitat de jugar com a conjunt. Claus que haurà de repetir per tornar a assolir un triomf dissabte al Palau Blaugrana.