El Barça d’handbol ja sap com fer-ho

El Barça d’handbol ja sap com fer-ho

Dos partits demostren que l’handbol blaugrana ja sap com remuntar i guanyar grans equips europeus

El partit d’anada de quarts de final de la VELUX EHF CHampions League va deixar un resultat difícil per al Barça d’handbol. Els set gols d’avantatge del Rhein Neckar Löwen fan del partit de tornada al Palau Blaugrana un matx en què els homes de Pascual tenen un repte molt complicat. Però Pascual i els seus homes ja saben com fer-ho, com han fet altres vegades.

Uns quarts de somni

La temporada passada el Barça d’handbol va viure una situació similar. El partit d’anada a camp de l’Atlètic de Madrid va deixar una renda desfavorable de cinc gols per als blaugranes.

El 27 d’abril de l’any passat els blaugranes van realitzar un partit perfecte per acabar imposant-se per 32 a 24 al BM Atlètic de Madrid i classificar-se per a la Final a Quatre. Un resultat de vuit gols que classificaria els blaugranes davant el Rhein Neckar Löwen.

De deu davant un dels grans

Aquesta temporada el Barça d’handbol ja sap el que és superar un dels grans de l’handbol mundial com és el PSG, per deu gols.

En el partit de la segona volta de la fase regular jugat al Palau Blaugrana els blaugranes van superar per 38 a 28 els francesos jugant un handbol de somni que va meravellar tothom.

Ara és hora de repetir aquests partits, i als blaugranes els cal el suport dels aficionats i aficionades del FC Barcelona per superar el repte dels set gols davant el Rhein Neckar Löwen.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut