El Barça d’handbol, a un pas dels quarts de final de la Champions

Els blaugranes disposen de set gols d’avantatge, aconseguits en el partit d’anada a Dinamarca (22-29)

Dissabte a les 20.30 h, en directe per Esport3, els blaugranes disputaran la tornada de vuitens de final de la VELUX EHF Champions League davant l’Aalborg danès. Els set gols d'avantatge que tenen els blaugranes del partit d’anada fan que el pas a quarts de final estigui més a prop dels homes entrenats per Xavi Pascual. Uns homes que, segons el que passi en el partit de Lliga Asobal entre el Juanfersa Gijón i el Naturhouse La Rioja, poden ser campions de Lliga dissabte.

Seguir el camí cap a Colònia

Els blaugranes sortiran a la pista del Palau Blaugrana per assolir i certificar el pas a quarts de final de la Champions d’handbol. Els blaugranes tenen un coixí de set gols favorables i la història també al seu favor: en les 11 visites d’equips danesos a Barcelona, els del nord d’Europa mai han estat capaços de vèncer els blaugranes.

La clau del partit d’anada també serà la clau a la tornada. A Aalborg els blaugranes van destacar en l’aspecte defensiu i a la porteria. El fet de deixar el campió danès amb només nou gols a la segona part i la contribució de Saric a la porteria van ser claus per assolir el triomf per set gols.

Xavi Pascual podrà disposar de 15 dels jugadors dels primer equip. Martin Stranovsky, amb molèsties a l’adductor de la cama dreta, serà baixa per a l’enfrontament davant l’Aalborg.

El campió de Dinamarca

L’Aalborg Handball arriba a Barcelona amb l’objectiu de poder superar els set gols de desavantatge del partit d’anada. Un objectiu difícil, tenint en compte el que es va veure en el partit d’anada a terres daneses.

Els danesos han patit força baixes durant la temporada, fet que no els ha donat la plenitud com a equip. Però aquesta setmana van superar un dels seus rivals pel títol danès, l’altre equip de Dinamarca que està disputant la Champions, el KIF Kolding, per 23 a 16.

Tres homes destaquen a la faceta ofensiva dels danesos: Tvedten, amb 55 gols, Mensah Larsen, amb 54 gols, i Slundt, amb 53.