El Barça d’handbol a Minsk, amb l’objectiu de continuar invictes

El Barça d’handbol a Minsk, amb l’objectiu de continuar invictes

Els homes de Xavi Pascual busquen finalitzar imbatuts la primera volta de la fase de grups de la VELUX EHF Champions League

Dijous a les 17 hores de Barcelona, 19 h a Minsk, i en directe per Esport3, el Barça d’handbol disputarà la cinquena jornada de la Champions d’handbol davant el Dinamo Minsk. Un triomf blaugrana a la capital bielorussa deixaria ben enfocada la classificació per a vuitens de la màxima competició europea.

Coneixen la importància i la dificultat

Xavi Pascual i els seus homes són bons coneixedors del que es trobaran a la pista del Minsk Arena. L’experiència de la temporada amb el Dinamo Minsk, en què els blaugranes van haver de treballar de valent per guanyar 25 a 24 a Barcelona i 28 a 30 a Minsk, i el nivell demostrat pels bielorussos -imbatuts a casa aquesta temporada a Europa- donen fe de la dificultat del partit.

A més a més, els jugadors del Barça d’handbol saben que un triomf a Minsk suposaria tornar a Barcelona amb dos triomfs i un empat en els tres desplaçaments de la primera volta de la fase de grups, en què els blaugranes han visitat Skopje, París i ara Minsk, en el darrer partit d’aquesta primera volta.

Un partit en què finalment podrà participar el porter blaugrana Arpad Sterbik, després d'haver superat la sinovitis que tenia al genoll esquerre.

Dinamo Minsk: Renovat i més perillós

El Dinamo Minsk ha renovat el seu planter i l'entrenador per a aquesta temporada. Si la temporada passada ja van arribar a vuitens de la Champions, aquesta opten a cotes més altes.

L’exblaugrana Mikel Aguirrezabalaga és un dels laterals que han incorporat aquesta temporada i que augmenten el nivell de la primera línia bielorussa. Un altre jugador de gran nivell europeu que ha incorporat el Dinamo és l’extrem croat Ivan Nincevic, fitxat del Füchse Berlín aquesta temporada.

El central Damir Doborac és el seu referent ofensiu a Europa amb 22 gols, i el segueix el rus Shelmenko (ex del Txekhovskie) amb 19 gols. Amb aquests gols, el Dinamo ha superat a casa el Wacker Thurn i el Vardar Skopje i ha caigut a les pistes del PSG i del Metalurg.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut