El Barça B d’handbol, amb la il·lusió de la Copa del Rei

El Barça B d’handbol, amb la il·lusió de la Copa del Rei

El filial de l’handbol blaugrana afronta els vuitens de Copa davant un equip de Champions, el Naturhouse La Rioja

Dimecres a les 19 h i al pavelló de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el filial de l’handbol blaugrana afronta el repte més difícil i il·lusionant de la temporada: els vuitens de la Copa del Rei davant el Naturhouse La Rioja.

Tot a guanyar

Els joves entrenats per Toni Gerona afronten els vuitens de final, en eliminatòria a partit únic, després de superar el Zarautz, a la 1a eliminatòria, i eliminar a un equip Asobal com és el CD Bidasoa Irun, a la segona eliminatòria.

A vuitens de final tenen davant seu un dels equips grans de la Lliga Asobal, el NaturHouse La Rioja, que està lluitant per ser un dels 16 millors equips de la VELUX EHF Champions League.

El Barça B d’handbol presenta tots els seus jugadors amb l’excepció de la baixa de Pol Vilaplana, que és substituït a la llista pel juvenil Xavi Castro.

En un bon moment de joc

El NaturHouse La Rioja arriba a l’eliminatòria de vuitens en un moment dolç del seu joc. En els darrers partits d’Asobal s’han mostrat ferms i han superat el BM Huesca i l'Anaitasuna.

Malgrat les baixes de Malasinskas, Garabaya i Pavan, sumada a la de Capote, que fa un temps que disputa la Lliga de Qatar, els de La Rioja han recuperat homes tan importants com LuisFe i Patrianova.

El NaturHouse La Rioja és un equip que està classificat per a la Copa Asobal de Barcelona i que la seva visita a la Ciutat Esportiva Joan Gamper serà un premi i una motivació per al segon equip de l’handbol blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut