Duel de líders al derbi de l’handbol català

Duel de líders al derbi de l’handbol català

Granollers i Barça arriben invictes, després de cinc jornades de Lliga, al derbi amb més atractius dels darrers anys

Dimarts a les 21 h i en directe per Esport3 el Fraikin BM Granollers i el FC Barcelona saltaran a la pista del Palau d’Esports de la capital vallesana amb l’objectiu d’assolir el lideratge en solitari. El Granollers i el Barça arriben invictes a la cita del derbi, amb moltes il·lusions i objectius per les dues parts.

Màxima atenció

Els blaugranes afronten el derbi amb la màxima atenció. Si ja de per si els Granollers–Barça d’handbol tenen una dimensió especial, el d’avui pren una dimensió encara més especial atesa la classificació d’ambdós equips.

Pascual i els seus homes volen seguir la línia marcada en Lliga, en què, imbatuts, demostren una gran capacitat de concentració en tots els partits que han disputat, i saben que un triomf a Granollers els deixaria líders en solitari a la sisena jornada de la Lliga Asobal.

Els blaugranes disposen de tots els seus jugadors per afrontar el partit a Granollers, un partit que es preveu absolutament clau per a les aspiracions d’aconseguir la quarta Lliga Asobal consecutiva del Barça d’handbol.

El reflex de la bona feina

El liderat del Fraikin BM Granollers no és fruit de la casualitat. Els vallesans han conformat un equip jove, amb jugadors sorgits de la categories inferiors, que està mostrant un gran nivell d’handbol.

Amb la confiança que donen els triomfs i el suport del seu públic al Palau d’Esports de Granollers, els de Toni García somnien seguir líders, però a la vegada, i com va dir el mateix García a la roda de premsa prèvia, toquen "de peus a terra".

Per al partit davant el FC Barcelona el Fraikin Granollers no podrà comptar amb David Resina, baixa per lesió, ni amb Niklas Grundsten, que és dubte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut