Dinamarca, a semis; Espanya i França, ben a prop

Dinamarca, a semis; Espanya i França, ben a prop

El gran gruix de jugadors del FC Barcelona, amb grans opcions de ser a la lluita per les medalles, a l’Europeu d’handbol

El triomf de Dinamarca davant Hongria i el d’Espanya davant Àustria ha permès als danesos estar classificats per a semifinals de l’Europeu i deixa els cinc blaugranes d’Espanya amb les semifinals a tocar, abans de la darrera jornada. Per la seva banda, un triomf dimarts davant la Bielorússia de Rutenka podria deixar Karabatic i Sorhaindo a semifinals.

Triomf sofert

Tomás, Viran, Entrerríos, Sarmiento i Gurbindo van ajudar la selecció espanyola a assolir un triomf per 28 a 27 davant Àustria. Un triomf sofert i treballat en què Tomás va marcar dos gols i Viran i Gurbindo van contribuir amb un gol cadascú.

Amb aquest triomf Espanya té a la seva mà ser a les semifinals. A la darrera jornada, un triomf o un empat davant Macedònia donaria pas a la selecció estatal a les semis.

La selecció danesa de Noddesbo es va imposar a Hongria per 28 a 24 i amb aquest triomf han fet el pas matemàtic a semifinals. Per la seva banda, Kiril Lazarov, amb Macedònia, va anotar set gols en la derrota de Macedònia davant Islàndia per 27 a 29.

Lazarov, amb 38 gols, comanda la classificació de golejadors de l’Europeu.

Karabatic i Sorhaindo, a tocar de semifinals

La França de Karabatic i Sorhaindo es veuran les cares, dimarts, davant del seu company d’equip Siarhei Rutenka. França pot assolir, en cas de triomf, les semifinals, i Bielorússia ja no té opcions d’arribar a semifinals.

Per la seva banda, Rutenka, amb 30 gols, està en la lluita per poder arribar a les xifres del seu company Lazarov. El lateral bielorús blaugrana porta 30 gols en quatre partits. Seguint la seva mitjana pot assolir, després del partit de França, una xifra molt propera a la del seu company Lazarov.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut