BM Osca-FC Barcelona, duel a dalt de tot

BM Osca-FC Barcelona, duel a dalt de tot

Els blaugranes visiten la pista del BM Osca, el segon classificat de la Lliga, en un dels desplaçaments més exigents de l’Asobal

Dissabte a les 18.30 h i amb les càmeres de Sportmanía com a testimoni els blaugranes sortiran a la pista del BM Osca per jugar la Jornada 14 de la Lliga Asobal. L'Osca, segon classificat de la Lliga, s’està mostrant com un equip sòlid que està cridat a estar en competicions europees la pròxima temporada.

Mantenir el nivell

Els blaugranes lideren la Lliga Asobal amb 13 triomfs en 13 jornades. El nivell de joc dels homes de Xavi Pascual està sent molt constant durant tota la temporada. Sense relaxació i amb concentració, el Barça d’handbol compta tots els partits per triomfs.

El d’Osca serà el penúltim partit de Lliga Asobal que els blaugranes disputaran abans de l’aturada. Jugar a la pista del segon classificat de la Lliga Asobal serà una altra pedra de toc per comprovar el nivell dels blaugranes.

Pascual ha convocat 15 jugadors per jugar a Osca. En aquesta ocasió recupera Raúl Entrerríos, que no va jugar davant el Port Sagunt per molèsties musculars, i dóna descans a Martin Stranovsky. Aquest serà el tercer enfrontament entre aragonesos i catalans a la Lliga Asobal. Les dues darreres temporades el Barça d’handbol es va imposar per 24 a 35 i per 25 a 30.

L’autèntica revelació

El BM Osca s’està mostrant com l’autèntica revelació de la temporada 13/14 a Asobal. Els de l’Alt Aragó són segons a la Lliga amb 19 punts i lluiten per entrar entre els quatre primers llocs de la primera volta, fet que els dóna plaça per a la Copa Asobal.

Amb joves de formació blaugrana, com el porter Rodrigo Corrales i el lateral Carlos Molina; amb jugadors experimentats com Ancizu i Rochel, i amb el seu maxim golejador, Juan José González Novell, amb 67 gols, els homes entrenats per José Francisco Nolasco estan mostrant el seu potencial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut