BM Guadalajara-FC Barcelona: la millor defensa contra el millor atac

BM Guadalajara-FC Barcelona: la millor defensa contra el millor atac

Castellans i catalans es veuran les cares avui a Guadalajara en un duel en què el Guadalajara és la millor defensa de la Lliga i el Barça és el millor atac Asobal

Dimecres a les 20.30 h i en directe per Sportmanía, el BM Guadalajara i el FC Barcelona juguen la Jornada 4 de la Lliga Asobal. A la pista dels castellans es veurà, d'una banda, la millor defensa de la competició, el BM Guadalajara, amb 64 gols en tres partits, i de l'altra el millor atac, el FC Barcelona, amb 123 gols a les tres primeres jornades.

Sense refiar-se

El FC Barcelona d’handbol afronta el partit de Guadalajara sense refiar-se. Amb la vista posada en el partit de dimecres i sense mirar més enllà del partit a Guadalajara. Els blaugranes han preparat la cita amb els castellans en els entrenaments de dilluns i dimarts i han viatjat a la ciutat castellana el mateix dimecres.

L’equip vol mantenir la línia demostrada en els tres primers partits de Lliga i on a banda dels triomfs, els homes de Xavi Pascual han demostrat capacitat de concentració, velocitat en el joc, solidesa defensiva i alt percentatge d’aturades.

La novetat de la convocatòria per jugar a Guadalajara és Mihal Kasal. El lateral txec del segon equip viu la seva primera convocatòria en partit oficial del primer equip i podria debutar en Asobal avui mateix. Balaguer acompanya Kasal a la llista i Ariño i Saubich tenen descans.

Defensa, en un nou projecte

De la mà de l’exjugador blaugrana Mateo Garralda, ara tècnic dels castellans, el BM Guadalajara ha iniciat un nou projecte a l’handbol Asobal. Incorporacions com Kike Plaza, segon màxim golejador d’Asobal 2012/13, i de Víctor Vigo demostren els objectius dels castellans per a aquesta temporada.

La sort no ha estat del costat dels homes de Garralda en aquest inici de Lliga. Dues derrotes per un gol davant Osca i Gijón han portat el BM Guadalajara a l'onzena posició, però el fet de ser la millor defensa de la Lliga, amb només 64 gols rebuts, demostra l’estil que Garralda transmet als seus homes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut