BM Ciudad Encantada – FC Barcelona: Tornen amb força (22-33)

El conjunt de Xavi Pascual ha començat la segona volta amb una victòria a Conca per 22 i 33 en el primer partit després de l’Europeu Kiril Lazarov, amb sis gols, i Víctor Tomás, amb cinc, han estat els blaugranes més destacats

El Barça ha començat la segona volta de la Lliga Asobal amb una victòria al camp del Balonmano Ciudad Encantada per 22 a 33. El partit ha tingut un inici espès, en què els dos equips han pagat les setmanes d’inactivitat, però de mica en mica els jugadors de Xavi Pascual han anat entrant al partit i al descans ja guanyaven per sis gols de diferència (9-15). A la represa el Barça ha seguit augmentant les diferències i finalment s’ha acabat imposant per 22 a 33.

Un inici ple d’imprecisions

El partit ha tingut un inici ple de desencerts. Milosevic ha inaugurat el marcador per part dels locals i Entrerríos ha empatat en el següent atac. A partir d’aquest moment els dos equips han començat a encadenar errades: pilotes perdudes, faltes en atac i desencert en el llançament. El marcador no s’ha mogut en els següents cinc minuts, fins que Nikola Karabatic ha trencat la sequera amb tres gols de forma consecutiva.

El tècnic blaugrana, Xavi Pascual, ha plantejat una defensa 5-1 molt efectiva i que ha dificultat molt l’atac de l’equip de Conca en els primers minuts. L’equip entrenat per Zupo no ha trobat la forma de batre la defensa blaugrana i no ha aconseguit marcar el seu segon gol fins al minut 12 de partit.

El Barça obre escletxa

Els blaugranes han anat per davant tot el partit. Els gols de Milosevic permetien que la diferència al marcador estigués al voltant dels 2-3 gols, però la resistència del Balonmano Ciudad Encantada ha durat 20 minuts. En els últims 10 minuts abans d’arribar al descans un parcial de 2-6, amb dos gols de Víctor Tomás, dos més de Lazarov, un de Juanín García i finalment un altre de Raúl Entrerríos, ha permès al Barça marxar al descans amb una renda de sis (9-15).

Inèrcia positiva

El Barça ha seguit a la segona meitat amb la mateixa tònica amb què havia acabat la primera. Els blaugranes no han donat cap opció al seu rival, i, quan s’arribava a l’equador de la segona meitat, els gols de Lazarov, Stranovsky i Rutenka han ampliat la diferència fins més enllà de la desena (13-24, min 44).

Els últims 15 minuts Xavi Pascual ha donat entrada a tots els jugadors, i, amb el partit trencat, la diferència final s’ha acabat ampliant fins als 11 gols (22-33). Amb aquest triomf, el Barça ha aconseguit guanyar el primer partit després de l’aturada de seleccions. Comença la segona volta amb una nova victòria i reafirma el liderat a la Lliga Asobal.