Arrenca la Lliga Asobal 2013/14

Arrenca la Lliga Asobal 2013/14

Aquest cap de setmana comença una nova edició de la Lliga Asobal, en què els blaugranes buscaran revalidar el títol

Divendres el BM Osca i el Villa de Aranda Top Ribera obriran la temporada de la Lliga Asobal. Dissabte a les 18.30 h, al Palau Blaugrana, el FC Barcelona debutarà a l’Asobal 2013/14 davant el BM Ciudad Encantada de Zupo Equisoain.

Objectiu, revalidar el títol

Aquesta temporada Asobal els blaugranes volen revalidar el títol assolit la temporada passada i sumar la tercera Lliga consecutiva, que seria la número 21 de la història de la secció.

Per assolir aquest objectiu els blaugranes s’han reforçat amb Karabatic i Lazarov, i els primers títols de la temporada, la Superglobe i la Supercopa Asobal, ja van caure del costat blaugrana.

Després de la desaparició del BM Atlètic de Madrid, el Naturhouse La Rioja, com a tercer classificat de la temporada anterior, l’Ademar Lleó i el Fraikin Granollers, entre d’altres, són equips cridats a poder estar a la part alta de la classificació.

El retorn d’un històric

Un històric tornarà a jugar aquesta temporada a la Lliga Asobal. Després de baixar a la Divisió d’Honor Plata la temporada 2006/07, el CD Bidasoa d’Irun torna a jugar la màxima competició de l’handbol estatal.

Juanfersa Gijón i Ángel-Ximenez Puente Genil jugaran la seva primera temporada a la Lliga i completen un estol de 16 equips que lluitaran pel títol, la classificació per a la Champions i l’EHF, per mantenir la categoria i per assolir la Copa Asobal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut