fcb.portal.reset.password

Noddesbo i Saric, cuinant un dels plats de la jornada gastronòmica / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

Víctor Tomàs, Karabatic, Noddesbo, Viran Morros i companyia van haver de canviar per un dia la pilota d’handbol i la roba d’entrenament per les cassoles i el davantal. Fa unes setmanes explicàvem la jornada de convivència que va viure l’equip dirigit per Xavi Pascual que va girar al voltant d’una jornada gastronòmica. Dividits en grups, els jugadors van haver de decidir quins plats cuinarien, anar a comprar els ingredients i, tot seguit, cuinar. Un dia especial i diferent en què es demostra una vegada més la unió d’aquest Barça triomfant.

Ara recuperem aquella jornada a través d’una mirada diferent. Per mitjà d’un reportatge de Barça TV amb el títol ‘Cuinant un equip campió’ vivim des de dins aquesta experiència entre fogons.

Tornar a dalt