A Skopje amb l’objectiu de continuar invictes

A Skopje amb l’objectiu de continuar invictes

Malgrat que cap dels dos equips s'hi juga res, ambdós classificats per a vuitens i amb les posicions assolides, els blaugranes cerquen continuar invictes a la visita a Skopje

Diumenge a les 18 h i en directe per Esport3 el FC Barcelona i l'HC Metalurg sortiran al pavelló d’Skopje, capital de Macedònia, sense que el partit tingui cap transcendència a la classificació. Els blaugranes ja són líders de grup una jornada abans de la fi de la primera fase, i els macedonis són matemàticament tercers.

Busquen un triomf

La solidesa demostrada pel Barça d’handbol durant aquesta primera fase de la temporada europeu vol continuar davant Metalurg. Els homes de Xavi Pascual són líders invictes de grup i a Skopje cerquen finalitzar la primera fase amb un altre triomf.

Pascual ha hagut de deixar a Barcelona Sterbik i Rutenka, aquest segon amb un lleu esquinç de turmell a la cama esquerra, i Nacho Biosca i Mihal Kasal ocupen els seus llocs a la llista. La nova incorporació blaugrana, el porter Mickaël Robin, ha viatjat a Macedònia amb l’equip per continuar el seu procés d’adaptació, però no entrarà a la llista de convocats.

Dimarts els blaugranes, en el sorteig que tindrà lloc a les 12 h a Viena, coneixeran el seu rival a vuitens. El Wisla Plock polonès, el Gorenje Velenje d’Eslovènia i el Motor Zaporozhye d’Ucraïna podrien ser rivals dels barcelonistes en la següent eliminatòria de Champions.

Tercers de grup

Desprès del triomf del PSG davant el Vardar per 35 a 25, el Metalurg Skopje finalitzarà tercer de grup passi el que passi davant el FC Barcelona. El Metalurg està empatat a punts amb el seu rival ciutadà, el Vardar, però el ‘goal-average’ entre ambdós equips és favorable al rival d’avui del Barça d’handbol.

El Metalurg, a la seva pista, ha estat capaç de vèncer el PSG per 28 a 26, i malgrat haver caigut com a local per 22 a 27 davant el Vardar, en la tornada del derbi d’Skopje el Metalurg va superar el seu rival de ciutat per 18 a 26, fet que, a la fi, els ha garantit el tercer lloc.

De la mà de Lino Cervar, l’entrenador que va portar Croàcia a les millors classificacions del mundials i medalles olímpiques, el Metalurg forma un bloc compacte en el qual destaca Stanic a la porteria; el seu màxim golejador, Renato Vugrinec, amb 56 gols a Champions, i dos creadors de joc com Atman i Mojsosvki.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut