46 jugadors del grup del Barça a la Champions, a l’Europeu

46 jugadors del grup del Barça a la Champions, a l’Europeu

Entre el Metalurg, el FC Barcelona, el París, el Dinamo i el Vardar sumen 46 jugadors a l’Europeu de Dinamarca

La qualitat i la dificultat del Grup C de la VELUX EHF Champions League, grup que lidera el Barça d’handbol, es fa evident en la presència de jugadors dels equips que el componen en l’Europeu d’handbol. Fins a 46 jugadors d’aquest grup són presents a la cita del Campionat d’Europa de seleccions.

Gran representació

El Metalurg i el París són els equips del Grup C de Champions que més jugadors aporten a l’Europeu, amb 12 jugadors cadascun. Els segueix el FC Barcelona, amb 11 jugadors.

Per la seva part, el Dinamo de Minsk aporta set jugadors i el Vardar, quatre, tot i que podria haver estat un més a causa de la lesió del jugador de la selecció espanyola Alex Duixebàev.

Els que més aporten

El Kielce, el Metalurg i el París són els tres equips que més jugadors aporten a les seleccions que estan jugant l’Europeu, amb 12 jugadors cadascun. Es podria donar la circumstància que, si finalment el jugador de la selecció espanyola Julen Aginagalde entrés a la segona fase de la competició, el Kielce polonès sumaria 13 jugadors.

El FC Barcelona d’handbol els segueix, amb 11 jugadors a Dinamarca. Per darrere, el Pick Szeged i el Rhein Neckar Lowen aporten vuit jugadors, i el Dinamo Minsk, el Veszprém, el Fuchse Berlín, el THW Kiel i el Flensburg aporten set dels seus jugadors a les diverses seleccions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut