Xavier Pascual: “Plantejarem el partit per guanyar-lo”

Xavier Pascual: “Plantejarem el partit per guanyar-lo”

“És un partit intranscendent, pel que fa a la classificació, però és un partit contra un gran rival. Plantejarem el partit per guanyar-lo”, ha explicat el tècnic blaugrana

El tècnic del FC Barcelona Intersport, Xavi Pascual, ha atès els mitjans informatius a la prèvia del partit de dissabte a les 19 h al Palau Blaugrana davant el BM Atlètic de Madrid. La transcendència del partit, la preparació de la Final a Quatre i l’estat de l’equip han estat els eixos de la compareixença de Pascual

Rival de nivell

“Afrontem un partit de Lliga contra un dels rivals més importants que tenim al llarg de la temporada, que és l’Atlètic de Madrid”, ha recordat Pascual.

Malgrat la manca de reflex del partit en la classificació, Pascual explicava, a preguntes dels mitjans: “Els dos punts no serveixen per a res, ni a ells ni a nosaltres, però no deixa de ser un clàssic i a veure si podem guanyar”.

Intensitat per arribar bé a Colònia

“Dissabte tenim un partit davant l’Atlètic i nosaltres el que volem és guanyar. Queda lluny el que passi d’aquí a tres o quatre setmanes”, comentava el tècnic blaugrana.

“L’objectiu prioritari de l’equip és arribar al màxim a Colònia per poder ser a la final i intentar guanyar. Basant-nos en això estem treballant”, ha declarat Xavi Pascual.

Però l’entrenador del Barça Intersport ha negat que volgués reservar res: “Una lesió pot passar en un entrenament o en un partit…, no podem pretendre intentar jugar al màxim d’intensitat i no entrenar al màxim d’intensitat”.

“Els equips juguen com s’entrenen, el nivell d’entrenament i la qualitat dels partits ens han de servir per mantenir-nos en el nostre punt de forma òptim”, ha conclòs Pascual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut