fcb.portal.reset.password

Pascual atenent a la premsa / FOTO: ARXIU - FCB

Amb el sorteig de grup pràcticament resolt és moment de fer una primera valoració de la situació, provisional, que ha tocat al conjunt barcelonista: “Tenim un grup complicat, tant pel París Saint-Germain com pels altres rivals”, valora Xavi Pascual després de conèixer tres dels cinc rivals que trobarà el Barça Intersport en el camí per aconseguir la seva novena Champions League de l’EHF (el París Saint-Germain, el Vardar macedoni i el Thun suís). Els altres dos rivals dels blaugranes sortiran de la fase prèvia.

PSG, potència emergent


Davant l’encreuament contra el club francès, Pascual afirma: “Volem jugar contra els millors. El PSG és una força emergent i no dubtem de la qualitat dels seus jugadors”. El duel entre francesos i catalans pot suposar un ‘boom’ mediàtic per a l’handbol i Xavi Pascual creu que “l’enfrontament serà important per a l’handbol”, i, alhora, “serà un plaer jugar contra un equip tan qualificat”.

Pel que fa a l’actual campió d’Europa, l’Hamburg, que haurà de disputar la fase prèvia per accedir a la màxima competició del vell continent, Pascual assegura: “M’agradaria que tingués entrada directa a la competició”. A més, el tècnic blaugrana recorda: “Nosaltres també vam ser finalistes i vam entrar en el tercer pot”. Per concloure, Pascual creu que la millor decisió és “acceptar la normativa”.

Tornar a dalt