Xavi Pascual: “Valladolid està fent una segona volta molt diferent”

Xavi Pascual: “Valladolid està fent una segona volta molt diferent”

El tècnic blaugrana destaca el canvi en l’equip de Valladolid i la voluntat dels blaugranes de sumar dos punts més per assolir la Lliga

Xavi Pascual ha valorat el partit de dimarts a les 20 h, al Palau Blaugrana, contra el Cuatro Rayas BM Valladolid. El canvi que han experimentat els castellans, a la segona volta, i les ganes de sumar dos punts clau per assolir el títol, eixos de la compareixença de Pascual davant els mitjans.

Temporada estranya

Les diferents vicissituds que han tingut els de Valladolid, al llarg d’aquesta campanya, han fet que un dels grans de l’handbol Asobal no passi pel millor moment esportiu.

“Valladolid ha tingut una temporada estranya. És un club que està tenint un canvi de cicle important. Tots els clubs que passen per un procés així tenen alts i baixos”, ha explicat Pascual al voltant d’aquesta situació.

“A la primera volta els va costar molt. Valladolid està fent una segona volta molt diferent a la primera. Estan jugant bé, són un bon equip i ben entrenats”, ha manifestat el tècnic blaugrana.

Canvi de xip

El Cuatro Rayas Valladolid ha tingut un canvi substancial a la segona volta, on ha sumat cinc triomfs en deu jornades. “Si haguessin començat així ara estarien de mitja taula cap a dalt”, ha comentat Xavi Pascual.

“Valladolid té un model de joc clar, segur que tenen adaptacions estratègiques davant nostre, però són fidels a un estil que els està funcionant en aquesta segona part de la temporada. Han millorat molt en el llançament i són molt perillosos jugant amb el pivot”, explicava Pascual per analitzar el joc de conjunt dels homes de Pastor.

A títol individual, respecte als jugadors del Cuatro Rayas BM Valladolid, Pascual ha destacat: “Eilert és un bon llançador, Krivokapic un gran jugador, García Vega i Fernando Hernández aporten una gran experiència a Asobal. És un equip ben compensat pel que fa a joves i veterans”.

“Per nosaltres és clau per deixar la Lliga més a prop”

En aquests termes responia a les preguntes Xavi Pascual per destacar la transcendència del partit de dimarts. “No és un partit trampa si l’equip surt al camp i dóna el màxim. Independentment del rival, queden 10 punts per jugar de Lliga i estem a 5 de l’Atlètic. Si sumem dos punts davant el Valladolid tindrem el títol més a prop”, ha afirmat Pascual.

“L’equip està responent i hem de seguir en aquesta línia. Davant el Saragossa vam estar força bé, molt concentrats, segur que es pot jugar millor però cal ser coherents amb el que hem vist a la pista. L’equip funciona i ara estem concentrats en el partit davant el Valladolid”, ha conclòs Pascual, per explicar l’estat del FC Barcelona Intersport.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut