Xavi Pascual: “El Szeged hauria de tenir més punts dels que té”

Xavi Pascual: “El Szeged hauria de tenir més punts dels que té”

El tècnic blaugrana recorda les dificultats en què els van posar dissabte passat. “Si no sortim concentrats, ens crearan problemes”, ha declarat

L’entrenador del FC Barcelona Intersport, Xavi Pascual, ha fet la tradicional valoració prèvia del rival de la jornada 6 de la VELUX EHF Champions League, que tindrà lloc dissabte a les 16.15 h al Palau. El tècnic de l’handbol blaugrana recela de la posició dels hongaresos.

Per sota de la realitat

El Pick Szeged és el cinquè classificat del grup D de la Champions. Aquest fet, inusual pel potencial dels hongaresos, fa que Pascual pensi que el Szeged “hauria de tenir més punts dels que té”. “No juga gens malament”, ha afegit, “saben el que volen fer, és un equip que s’ha estat tota la setmana preparant el nostre partit”.

“Sempre ens posen en problemes i una bona prova d’això és que la setmana passada, en el minut 15, ja havia demanat dos temps morts a la seva pista”, recordava Pascual en referència al difícil inici del partit disputat, dissabte passat, a Szeged.

“És un equip molt agressiu i que juga molt bé a l’handbol. Si no sortim concentrats ens crearan problemes, com ja va passar dissabte passat. Davant un equip que juga alegre, nosaltres ens haurem de posar la granota de feina, i de ben segur que ens tocarà lluitar per guanyar el partit”, ha explicat Pascual.

Centrats en el proper objectiu

A Pascual li han preguntat si pensa que amb un triomf davant el Pick Szeged el Barça Intersport ja estaria classificat per a vuitens de la Champions. “No pensem en objectius a llarg termini, els nostres objectius es fixen en el proper partit. Primera volta molt bona de la Champions, amb grans moments de joc, però això no ens dóna res per al partit davant el Szeged”, opinava el tècnic blaugrana.

“El nostre objectiu és guanyar, sumar dos punts més i esperar classificar-nos i ser primers de grup, sense pensar més enllà del partit del Szeged”, explicava Pascual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut