Xavi Pascual: “Que no ens passi la gana”

Xavi Pascual: “Que no ens passi la gana”

L’entrenador del FC Barcelona Intersport, Xavi Pascual, ha valorat el partit de dissabte a les 18h al Palau davant el BM Villa de Aranda Autocares Bayo

En la tradicional trobada amb els mitjans informatius prèvia a la disputa de la jornada 21 de la Lliga Asobal, l’entrenador del FC Barcelona Intersport, Xavi Pascual, ha destacat l’ambició de l’equip per seguir sumant i la dificultat que comporta jugar contra el Villa de Aranda.

Gestió de l’èxit

La trajectòria del Barça Intersport a l’Asobal (vint triomfs en vint partits) no ha passat desapercebuda per als mitjans en la roda de premsa de Pascual.

Preguntat per si aquest fet, amb la Champions a l’horitzó i la càrrega de partits acumulats, podia portar l’equip a un cert relaxament, Pascual ha explicat: “Hem de saber gestionar els partits que porta la gent a sobre, que són molts. Que no ens passi la gana”.

La gestió de la plantilla ha marcat aquesta setmana amb un sol partit. Com ha declarat el tècnic blaugrana: “Ens ha servit per fer un treball més general i poder recuperar la gent. Ha estat atípica per només tenir un partit però ens ha servit per carregar les piles”.

Villa de Aranda, solvent i motivat

“Són un equip que treballa al màxim. No hi ha manera de deixar-lo enrere en el marcador. És un equip molt lluitador i ve amb el plus de motivació que els suposa venir a jugar al Palau”, explicava Pascual per definir l’estat de forma del BM Villa de Aranda-Autocares Bayo.

En aquest sentit, Pascual ha recordat: “Encara que vagin per darrere en el marcador sempre s’acaben enganxant; un clar exemple va ser l’altre dia en el seu partit a Granollers”. Llavors els homes entrenats pel català Magí Serra van plantar cara als de Toni García, uns dels invictes a la segona volta de la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut