Xavi Pascual : “Posarem el millor equip que tinguem”

Xavi Pascual : “Posarem el millor equip que tinguem”

El tècnic blaugrana evita les especulacions per al partit davant l’Osca i assegura: “Anirem a mort. Són dos punts més a sumar per intentar guanyar la Lliga”

L’entrenador del FC Barcelona Intersport, Xavi Pascual, ha atès els mitjans informatius en la prèvia de la jornada 23 d’Asobal que enfrontarà els blaugranes al BM Huesca, dimecres a les 21 h al Palau.

Jugar sense especular

El partit davant l’Osca arriba enmig de l’eliminatòria de vuitens de final de Champions entre el Barça Intersport i el Bjerringbro-Silkeborg. Preguntat sobre si pensava fer rotacions, Pascual ha explicat: “Anirem a mort. Són dos punts més a sumar per intentar guanyar la Lliga. El que importa són els dos punts de demà. Posarem el millor equip que tinguem”.

El fet de jugar tres partits en tan poc temps ha estat valorat per Pascual: “L’equip té assimilat que ha de jugar Champions i Lliga al cap de tres dies. Ser al Barça significa tenir cada tres dies un partit oficial al màxim nivell. És la nostra feina i la nostra obligació”.

Pascual no creu que el fet de jugar de nou dimecres els passi factura: “El de Silkeborg va ser un partit intens i això ens agrada. Som un equip preparat per a aquests reptes; ara el que hem de demostrar és que al cap de tres dies ens hi tornem a posar. Diumenge va ser molt dur però ja ha passat. Ara el més important és Osca”.

Amb més experiència

El BM Osca és el setè classificat de la Lliga en la segona temporada dels de l’Alt Aragó a l'Asobal. Aquesta bona marxa l’explicava Pascual: “Tenen més experiència a l'Asobal, això s’està notant. Tenen gent jove amb molta qualitat sortida d’aquí, com són Corrales, Saubich i Ruiz, i que els propers anys poder ser jugadors de selecció”.

“És un equip molt més aposentat del que era l’any passat. És un club que, els propers anys, pot estar a dalt, amb incorporacions com Rochel, que els ha donat molta tranquil·litat al seu joc i més ritme de partit”, afirmava el tècnic blaugrana.

Preguntat sobre la dificultat del partit de dimecres, Pascual ha afirmat: “La sensació que hi ha des de fora de l’equip és que qualsevol rival és fàcil. Nosaltres sabem perfectament el que hi ha, que és un rival que està jugant bé i que ha tret punts davant equips importants”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut