Xavi Pascual: “Port Sagunt ha canviat molt de la primera volta a ara”

Xavi Pascual: “Port Sagunt ha canviat molt de la primera volta a ara”

El tècnic blaugrana recorda que el rival de dissabte “és un equip molt més madur” i no pren com a referència el partit d’anada

Pascual ha atès els periodistes en l’habitual trobada amb els mitjans informatius del dia previ al partit. L’entrenador del FC Barcelona Intersport ha destacat la progressió de Fertiberia Port Sagunt i el fet que alguns dels descartats davant el Dinamo de Minsk podrien tornar a la llista en el partit que tindrà lloc dissabte a les 18.30 h al Palau Blaugrana.

Un rival en creixement

Pascual no pren com a referència el partit de la primera volta, en què els seus homes van imposar-se als valencians per 15 a 34.

El tècnic blaugrana ha insistit a explicar que “Port Sagunt ha canviat molt de la primera volta a ara. Si la referència que es té és el partit de la primera volta és que no sabem el que hi ha”.

“Ells han canviat, han fitxat jugadors, estan més consolidats com a equip i han estat sumant punts. Un equip que suma punts és per alguna cosa. Han fet un pas endavant, és un equip molt més madur i no té problemes per estar al mig de la taula”, explicava Xavi Pascual per valorar l’estat de forma del rival de dissabte.

Possibles retorns a la llista

En el partit disputat dijous a Minsk Xavi Pascual va donar descans a Victor Tomás, Dani Sarmiento i Cedric Sorhaindo. Preguntat sobre la disponibilitat d’aquests tres jugadors, el tècnic del Barça Intersport ha afirmat que “estan en disposició de jugar”.

“Hem d’anar donant descans als jugadors per l’acumulació de partits que portem al llarg de la temporada. És possible que dissabte n’entrin alguns”, ha emfatitzat Pascual.

Respecte al fet de jugar dos partits en menys de 48 hores, Pascual no hi ha donat gaire transcendència: “Vam estar dijous a Minsk. Va ser un viatge llarg, però no tenim cap queixa, ja ho sabem. Divendres a la tarda hem entrenat i dissabte a jugar. No hi ha més”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut