Xavi Pascual: “Podem veure un bon partit d’handbol al Palau”

Xavi Pascual: “Podem veure un bon partit d’handbol al Palau”

El tècnic blaugrana alaba el joc dels danesos i recorda que “és una eliminatòria de vuitens de Champions i intentarem anar amb tot per guanyar el partit”

Pascual ha parlat amb els mitjans informatius per valorar el partit de tornada de vuitens de la VELUX EHF Champions League de diumenge, a les 17.15 h al Palau, davant el Bjerringbro-Silkeborg. La qualitat del rival i la motivació dels seus, eixos de la compareixença del tècnic blaugrana davant els mitjans.

Handbol de nivell

Pascual ha definit els danesos amb les paraules següents: “Són un bon equip, defensen molt bé i són contundents en els un contra un. Juguen bé, i han fet pitjors resultats del que com a equip demostren. Demà podem veure un bon partit d’handbol al Palau.”

Respecte al partit que pot plantejar el rival de diumenge al Palau, Pascual ha explicat: “El Silkeborg intentarà entrar al partit ràpidament, posar-se per davant i fer que nosaltres patim. Per a nosaltres demà és molt important sortir molt concentrats, saber que no els podem deixar prendre la iniciativa al marcador”.

Amb ganes de triomf

Lluny de pensar en la diferència assolida en el partit d’anada, sis gols favorables al Barça Intersport, Pascual ha manifestat: “El resultat és el de menys. Independentment del que hagi passat a l’anada, és un partit de Champions al Palau i volem guanyar el partit i així ho hem preparat”.

“Per mi demà el partit és a mort. És una eliminatòria de vuitens de Champions i intentarem anar amb tot per guanyar el partit, independentment del resultat del partit d’anada”, ha reiterat el tècnic del Barça Intersport.

Per finalitzar, Xavi Pascual ha explicat, en relació a diumenge: “En principi, malgrat estar tocats Jernemyr, Tomás i Rocas, haurien d’estar tots a la convocatòria de demà”. Així, seran els setze jugadors sèniors els que completaran la llista davant el Bjerringbro- Silkeborg.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut