Xavi Pascual: “Magnus Jernemyr serà a la convocatòria”

Xavi Pascual: “Magnus Jernemyr serà a la convocatòria”

El FC Barcelona Intersport busca el liderat definitiu del Grup D de Champions amb el retorn de Jernemyr a la convocatòria

Xavi Pascual ha atès els mitjans informatius a la prèvia del partit de dissabte a les 16.15 h al Palau, davant el Croàcia Osiguranje Zagreb. El retorn de Magnus Jernemyr a la llista de convocats i la necessitat del triomf per assegurar el primer lloc del grup de Champions han estat el fil conductor de la compareixença de Pascual.

Retorn de Jernemyr

Magnus Jernemyr serà a la convocatòria. Serà un retorn gradual, i dissabte serà a la llista de 16 jugadors. No sabem si jugarà o no, però així torna a entrar a la dinàmica de l’equip”, ha explicat Pascual

Jernemyr estava absent de les convocatòries de l’equip des de mitjans de desembre, en què una discopatia cervical l’havia allunyat dels partits del FC Barcelona Intersport.

Pascual convocarà per al partit davant els croats els 16 jugadors sèniors. El jove Aitor Ariño, amb un esquinç de primer grau al turmell dret, serà baixa per al partit de dissabte

La importància del partit

Un triomf del FC Barcelona Intersport davant el Croàcia Osiguranje deixaria  matemàticament els blaugranes líders del Grup D. Aquest fet suposaria que l’últim partit a Minsk, del dijous 21, no tindria transcendència a la classificació blaugrana i el partit de tornada de vuitens i el possible quarts serien al Palau

 “És molt important per a nosaltres. Cal treure els dos punts per quedar primers de grup i sabem les dificultats que tindrem. Aquest és un mes complicat per a nosaltres i hem de donar el màxim per guanyar el dos punts”, ha comentat Pascual davant el fet de poder quedar, ja, primers de grup.

La derrota de l’any passat

La temporada passada, el Croàcia Osiguranje va ser l’únic equip de Champions que va guanyar al Palau, en imposar-se als blaugranes per 29 a 30, a la fase de grups.

Preguntat per si aquest partit era referència per a ell, Pascual ha declarat: “Més que la referència de l’any passat, la referència està en la primera part del partit d’anada que ens van jugar molt bé. Tenen molt bon jugadors i hem d’estar desperts per aprofitar les nostres opcions”.

“El partit de demà suposa poder quedar primers de grup en un grup de Champions complicat i gaudir d’això i esperem que demà el Palau ens ajudi”, amb aquestes paraules finalitzava Pascual la seva compareixença davant els mitjans.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut