Xavi Pascual: “L’objectiu és jugar bé”

Xavi Pascual: “L’objectiu és jugar bé”

El tècnic blaugrana repassa com enfoca el partit de dissabte, a la roda de premsa prèvia

Davant de la darrera jornada de Lliga, en què els blaugranes ja tenen assolit el primer lloc, l’entrenador del FC Barcelona Intersport ha explicat com afronta el partit de dissabte a les 18 h davant el BM Quabit Guadalajara.

Honestedat i bon joc

Malgrat que els blaugranes no s’hi juguen res pel que fa a la classificació, els castellans del BM Quabit Guadalajara lluiten per mantenir-se a l’Asobal.

“Ells s’ho juguen tot i nosaltres serem tan honestos com sigui possible per intentar guanyar el partit i l’objectiu és jugar bé”, ha explicat Pascual.

L’objectiu de Pascual és clar: “Espero que fem un bon partit. L’equip durant tot l’any està jugant força bé i espero que demà siguem capaços de guanyar el partit i de fer un bon handbol per arribar amb bones sensacions al cap de setmana següent”.

No és fàcil

“Esperem un rival que està jugant per la salvació, no serà un partit fàcil. Ens agradaria tenir un partit més plàcid pel que fa al que s’està jugant el rival, però és el que hi ha”, ha declarat Pascual.

“No tinc decidida la convocatòria, però el que tingui una petita molèstia no jugarà. Dissabte decidirem. Si surts a la pista amb reserves, algú es pot fer mal de veritat. La gent sortirà al màxim de les seves possibilitats per anar forts”, ha manifestat el tècnic blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut