Xavi Pascual: “La superioritat la vull veure a la pista”

Xavi Pascual: “La superioritat la vull veure a la pista”

El tècnic de l’equip d’handbol del FC Barcelona accepta el paper de favorit davant el Bjerringbro-Silkeborg però afirma que cal “demostrar-ho al camp”

El Barça Intersport juga aquest diumenge davant el Bjerringbro-Silkeborg de Dinamarca l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Abans de marxar cap a terres daneses el tècnic Xavi Pascual veu l’equip “preparat”, i assegura que treballaran “per treure un bon resultat” de cara a tenir una tornada més plàcida.

Pascual reconeix el paper de favorits: “La superioritat o no la vull veure a la pista. Està clar que nosaltres hem quedat primers de grups i ells, quarts, i en principi tot indica que nosaltres hem de ser favorits. Però sempre dic que acceptem el paper de favorits que tothom ens dóna però això no val per a res. Ho hem de demostrar al camp”.

“Tenir el ritme de partit”

Una de les claus per superar l’anada és que “el ritme de partit sigui nostre i que puguem jugar com nosaltres sabem”, a més de sortir a la pista a guanyar el partit i no pensar que encara queda el partit de tornada al Palau Blaugrana. “Hem de pensar que és un partit importantíssim. Volem seguir endavant a la Champions i hem d’intentar guanyar com sigui”.

Pel que fa al rival, segons Pascual el Bjerringbro-Silkeborg “és un equip que juga bé a l’handbol”. “Els resultats no mostren la realitat de com ha jugat”, afegeix el tècnic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut