Xavi Pascual: “Jugar contra el Granollers és sempre diferent”

Xavi Pascual: “Jugar contra el Granollers és sempre diferent”

El tècnic blaugrana valora el derbi de diumenge a Granollers, i destaca el bon camí dels vallesans aquesta temporada

Pascual ha valorat el derbi de diumenge davant el Fraikin BM Granollers a la localitat vallesana. La bona marxa dels de Toni García i el fet que un derbi sempre és un partit especial han estat les qüestions més destacades del tècnic blaugrana.

Un derbi sempre és especial

Pascual, com a jugador i entrenador que ha estat a les categories de formació i amb el primer equip, sap molt bé el que significa el partit davant el BM Granollers: “Jugar contra el Granollers és sempre diferent, un derbi sempre és un derbi. Sempre que juguen contra nosaltres van molt motivats, com és normal, i per a nosaltres és un partit important per sumar dos punts més”.

Preguntat sobre quin Granollers espera diumenge, Pascual ha afirmat: “Espero el Granollers de sempre contra el Barça. Un equip descarat que anirà pel partit i que la seva gent recolzarà”.

“Per a nosaltres és molt important que el Granollers estigui a dalt, i espero que mantinguin el nivell demostrat. Per a nosaltres és molt important tenir un rival de la qualitat del Granollers”, ha comentat el tècnic blaugrana per valorar la bona marxa dels vallesans en aquesta edició de la Lliga Asobal.

Sense Sarmiento

Els blaugranes hauran d’afrontar el derbi amb la baixa d’un dels seus centrals, Dani Sarmiento. Pascual ha assegurat: “Raúl Entrerríos tindrà més minuts. Tenim dos centrals amb característiques diferents, són fonamentals tots dos. A la pista d’Anaitasuna no hib era Entrerríos i Sarmiento va donar un plus. A Granollers, Entrerríos complirà i farà encara més del que ens té acostumats”.

Respecte a la possibilitat que Juanín García esdevingui el primer jugador de fer 2.000 gols a l’Asobal, Pascual ha declarat: “És un orgull per a nosaltres. Aquesta dada és senyal que ens ajuda molt a l’equip; de Juanín García hi ha poques coses que no s’hagin dit ja”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut