fcb.portal.reset.password

Tomás i Pascual demanen el suport del Palau Blaugrana / FOTO:Àlex Caparrós-FCB

Xavi Pascual i el capità Víctor Tomás han comparegut en roda de premsa prèvia al partit de tornada de quarts de final de Champions, dissabte a les 19 h davant el BM Atlètic de Madrid. El compromís de l’equip i el suport del Palau Blaugrana són clau per remuntar la diferència.

“Vull que els aficionats visquin el partit amb nosaltres”

Amb aquestes paraules el tècnic blaugrana demana el suport total i la implicació del públic en el transcendental partit de dissabte. Xavi Pascual ha repassat molts aspectes del partit, que us resumim en les declaracions següents:

“Dissabte passat no vam fer bé les coses. L’Atlètic ens va superar i van treure un bon resultat, però això és una eliminatòria a doble partit”.

“Ho deixarem tot i més a la pista per capgirar l’eliminatòria. Veurem un Palau com el de dijous amb el bàsquet, que va ajudar moltíssim”.

“Dissabte se’ns presenta un repte, i és un repte que ens encanta. És una oportunitat que hem d’aprofitar per ser a Colònia”.

“L’Atlètic és un equip fortíssim i demà espero el Barça que allà no hi va ser. Demà el Barça serà a la pista”.

“L’únic que demano per a dissabte és veure l’equip a la pista, i el veurem. Demà sortim amb menys cinc, però ens aixecarem com sigui”,

“Vaig parlar d’una pista grega, perquè vull que els aficionats visquin el partit amb nosaltres, que cada llançament nostre, cada defensa, cada pilota recuperada, cada aturada, no sigui d’un jugador, siguin els 7.000 espectadors els que ho facin”.

“Que la gent del Palau estigui a prop de l’equip; si ells ens donen suport en els moments complicats, allà hi serà l’equip”.

“Demà no celebrarem la Lliga al Palau, que res ens distregui. Sortirem a escalfar a les 18.15 h i des d’aquell moment ens cal el suport del Palau Blaugrana”.

Víctor Tomás: “Si hi ha un equip que és capaç de remuntar som nosaltres”.

Creure en ells mateixos i, com havia ja apuntat Xavi Pascual, el suport del Palau Blaugrana han estat els eixos de la compareixença del capità Víctor Tomás davant els mitjans:

“Ha estat una setmana de sentiments creuats. Orgullosos i satisfets per guanyar la Lliga dimarts, i ho hem fet en pistes on l’Atlètic, que ens va guanyar dissabte passat de cinc gols, havia perdut”.

“Dissabte és una gran cita, un gran repte dins la meva carrera esportiva. Cal que el Palau ens doni suport. La gent ha de marcar gols amb nosaltres”.

“Si hi ha un equip que és capaç de remuntar som nosaltres, i més amb el suport del Palau”.

“Volem un Palau on la gent vingui a veure el partit i a jugar amb nosaltres”.

Tornar a dalt