Xavi Pascual: “Hi ha jugadors que no han parat des del mes de juny”

Xavi Pascual: “Hi ha jugadors que no han parat des del mes de juny”

El tècnic blaugrana dóna descans a Tomás, Sarmiento i Sorhaindo pel partit de dijous a Minsk “Som el Barça i sabem que tots els partits son importants”, ha recordat Pascual

Xavi Pascual ha atès als mitjans informatius al Palau Blaugrana abans de viatjar aquest dimecres cap a Minsk per disputar la desena i darrera jornada de la primera fase de la Champions d’handbol. Pascual donarà descans algun dels seus homes però ha deixat clar que l’equip anirà a pel partit.

Descans per millorar

Pascual ha explicat que: “dijous intentarem guanyar, el que està clar es que hi ha jugadors que no viatgen. Hi ha jugadors que no han parat des del mes de juny i els cal descans. Que es preparin perquè en dos mesos tenim la part important de la temporada”, ha dit.

Cedric Sorhaindo, Víctor Tomás i Dani Sarmiento es quedaran a Barcelona i als 13 jugadors sèniors els acompanyaran els joves Aitor Ariño i David Balaguer a Bielorrússia. “Haurem de mimar els jugadors. Arribaran els moments importants de la temporada i cal tenir-los a tots bé i això condiciona les alineacions”, ha recordat el tècnic blaugrana

Amb fam de triomf

Pascual ha recordat que, malgrat que els blaugranes siguin primers matemàticament i el Dinamo de Minsk tercer, l’objectiu és: “com tots els partits, anar allà i poder guanyar el partit”.

“Som el Barça i sabem que tots els partits són importants. No té transcendència per a la classificació, però no deixa de ser un partit oficial”, ha respòs Pascual a preguntes dels periodistes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut