Xavi Pascual: “Ens estaran esperant amb moltes ganes”

Xavi Pascual: “Ens estaran esperant amb moltes ganes”

El tècnic del Barça Intersport preveu un partit complicat contra el Pick Szeged, perquè “a la seva pista creixen”, però espera tornar amb els dos punts i poder seguir sumant tots els punts possibles a la Champions

El Barça Intersport disputa aquest diumenge (18.30 h) el partit de la cinquena jornada de la fase de grups de la Champions contra el Pick Szeged, el líder de la Lliga hongaresa. El tècnic blaugrana, Xavi Pascual, ha parlat sobre com afronta l’equip aquest enfrontament.

Màxim respecte pel rival

Xavi Pascual ha destacat que “tots els partits de Champions són complicats, i sobretot a fora de casa”. Sobre el Pick Szeged, el tècnic ha dit que “hem de respectar molt un equip que a la seva pista creix, que juga bé i que ens estarà esperant amb moltes ganes”. Després d’aconseguir la victòria en els quatre primers partits de la fase de grups, l’entrenador blaugrana ha assegurat que “esperem poder mantenir la línia en la qual estem. Sabem que ens ho posaran difícil, però tenim la intenció de tornar amb els dos punts”. Tot i que una victòria deixaria l’equip molt ben situat per tancar la classificació, la plantilla no pensa més enllà i se centra en el partit a Hongria. “Els objectius de l’equip sempre són a curt termini, i ara només ens importen els dos pròxims punts”, ha afirmat Pascual.

Plantilla potent

El tècnic blaugrana ha volgut destacar les qualitats i els perills d’un Pick Szeged que actualment ocupa la primera posició de la Lliga hongaresa, per davant del Veszprém. “Sabem que Jonas Larholm és molt bon jugador. A més, Sulc té molta capacitat de llançament, tenen dos extrems ràpids i són un equip que costa molt treure del partit”, ha assegurat.

Jernemyr i Víctor Tomás, baixes

El Barça Intersport viatja a Hongria amb les baixes destacades de Magnus Jernemyr, per unes molèsties cervicals, i del capità Víctor Tomás, per una contractura en el bíceps femoral de la cama dreta. Per substituir-los, han entrat en la convocatòria els joves Ariño i Balaguer. Xavi Pascual ha comentat sobre aquest contratemps que “ens agradaria poder escollir, però de vegades no pot ser. Hi ha jugadors que disputen molts partits i això pot acabar passant factura”. Finalment, el tècnic ha destacat l’aportació dels joves convocats. “Hem d’acceptar les baixes sabent que l’Aitor Ariño i el David Balaguer ens poden ajudar perfectament”, ha acabat dient.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut