fcb.portal.reset.password

Pascual, en una imatge del partit contra l'Ademar al Palau. FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

Abans de viatjar cap a Vigo, ciutat on es disputarà la Copa Asobal a partir d’aquest divendres, Xavi Pascual ha volgut deixar clar que és un títol molt complicat. “És un trofeu difícil, perquè arriba a finals d’any i la gent arriba tocada. Els partits acostumen a ser molt equilibrats i poc vistosos”, ha comentat el tècnic català.

A més, Pascual ha afegit que “no podem agafar el partit del Palau contra l’Ademar com a referència. Ara està molt fort i anímicament, va jugar un bon partit a Logronyo i també va posar en problemes l’Atlètic de Madrid”, ha reflexionat el tècnic, que ha afegit que “amb la tornada de Carlos Ruesga tenen molt potencial a la primera línia i el seu porter [Malumbres] està aturant molt bé”.

Missatge de suport a Tito

Xavi Pascual també ha volgut donar un missatge d’ànims per a Tito Vilanova, recentment operat. “En moments així el Club demostra la seva grandesa posant la persona per davant. Crec que el Tito es mereix això i molt més. Té tot el nostre suport ell i la seva família. L’ajudarem des d’on puguem i estem segurs que se’n sortirà, el farà més fort del que és”.

Tornar a dalt