Victòries de Sorhaindo i Noddesbo al Mundial d'handbol

La França de Sorhaindo s’ha imposat a Montenegro (20-32) i la Dinamarca de Noddesbo, a Rússia (27-31), en la segona jornada del Mundial d’handbol

Després dels partits de la segona jornada del Mundial d’handbol disputats aquest diumenge, França encapçala el Grup A amb quatre punts i Dinamarca, el Grup B, també amb quatre, els mateixos que Macedònia. El blaugrana Sorhaindo, amb cinc gols, ha estat una peça bàsica en el triomf davant Montenegro (20-32), mentre que Noddesbo n’ha marcat un en l’ajustada victòria contra Rússia (27-31).

França, sense pietat

Montenegro s’ha avançat al Palau d’Esports de Granollers però el cert és que quan França ha activat la maquinària no ha tingut massa problemes per fer-se amb el control de l’enfrontament (6-11). Els vigents campions del món han anat ampliant l’avantatge fins al 20 a 32 final. El jugador del Barça Intersport Sorhaindo ha estat clau, amb cinc gols en els cinc llançaments que ha intentat. El proper rival dels francesos serà Brasil.

Triomf de prestigi de Dinamarca

A Sevilla, al Pavelló San Pablo, el combinat danès s’ha imposat a la potent Rússia en un gran duel. L’exblaugrana Hansen ha liderat Dinamarca en un partit en què els dos porters han tingut un gran encert. El 13 a 14 del descans feia preveure una gran segona part i així ha estat. Landin ha estat bàsic a la recta final de l’enfrontament i els danesos han sumat el segon triomf en aquest Mundial. El blaugrana Noddesbo ha marcat un gol en l’únic llançament que ha intentat. Xile serà el següent rival de Dinamarca.