Victòria que consolida el liderat del FC Barcelona Intersport B

El triomf del filial blaugrana per 26 a 23 contra l’Ángel Ximénez-Puente Genil consolida els joves blaugrana en el liderat de la Divisió d’Honor Plata

El Palau Blaugrana va acollir el duel del primer classificat de la segona categoria de l’handbol estatal, el FC Barcelona Intersport B, i l’Ángel Ximénez-Puente Genil, llavors segon. Els joves blaugrana es van emportar un disputat partit i resten líders en solitari de la competició.

Triomf treballat

Els joves blaugrana van haver de treballar de valent per endur-se un partit davant un dels equips més potents de la categoria i que té totes les opcions per ser equip Asobal la propera temporada.

Al descans, els joves del filial blaugrana s’imposaven per 12 a 8 però a l’inici de la segona part, els andalusos de Puente Genil van pressionar de valent. Les diferències es van ajustar, però en els darrers minuts els blaugranes van mostrar-se encertats de cara a la porteria rival i es van emportar un dels duels més difícils de la temporada.

Pel que fa als gols, per part del FC Barcelona Intersport B van destacar Marc Garcia amb 8 gols i Adrià Figueras amb 7 dianes.

Tres triomf i un empat

La resta d’equips de l’handbol formatiu blaugrana també van tenir partits aquest cap de setmana. El Juvenil es va imposar per 27 a 30 a l’Handbol Girona.

El Cadet A va guanyar per 58 a 23 a l’OAR Gràcia de Sabadell i el Cadet B va empatar a 31 a la pista del Sant Martí.

Els més menuts de l’handbol formatiu, l’equip infantil, van superar el Sant Martí Voramar per 36 a 14.