Triomf contundent del FC Barcelona Intersport B (32-21)

El filial blaugrana s’imposa per 11 gols al BM Pozoblanco i manté el liderat de la Segona Divisió quan falten quatre jornades per a la fi de la Lliga

Els joves blaugrana continuen en bona línia a la Divisió d’Honor Plata i, la mostra, el triomf per 11 gols davant el BM Pozoblanco de dissabte passat a la Ciutat Esportiva. Quan falten quatre jornades tres són els punts que els blaugranes treuen a Juanfersa Gijón, segon classificat.

Constants 60 minuts

El filial blaugrana va desenvolupar un partit amb un ritme constant. Els joves entrenats per Toni Gerona van demostrar, des de el primer minut i fins al darrer, la fam de victòria davant el Pozoblanco.

Gerona va poder comptar amb els dos jugadors que habitualment entren en les convocatòries del primer equip com són David Balaguer i Aitor Ariño, que van contribuir al triomf blaugrana amb 6 i 5 gols respectivament.

Els blaugranes ja superaven els andalusos per 16 a 9 al descans, tenint com a referent ofensiu el pivot Adrià Figueras, que va finalitzar el partit amb 9 gols.

Els resultats de l’handbol formatiu

El cap de setmana passat l’equip juvenil del FC Barcelona Intersport es va imposar per 39 a 20 a l’Handbol Salt. Per la seva banda, el Cadet A va guanyar a la pista de l’OAR Gràcia de Sabadell per 25 a 39.

El Cadet B va empatar, a casa, a 26 davant el Voramar, i l’equip infantil va superar el Sant Martí Voramar per 18 a 39.